search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:33
MENU CLOSE

Αγρίνιο: Οι ζωγραφιές του 4χρονου που αποκάλυψαν τον εφιάλτη του – «Απεικόνισε» ανδρικά γεννητικά όργανα

20.10.2022 13:16
agrinio-aselgeia

Ανατριχίλα προκαλούν οι ζωγραφιές που έφτιαξε το 4χρονο αγοράκι πάνω στο οποίο ασελγούσε ο 28χρονος στο Αγρίνιο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος» οι ζωγραφιές που «έδειξαν» τη φρίκη που ζούσε το αγοράκι και οδήγησαν στην αποκάλυψη της υπόθεσης, ήταν δύο.

Η πρώτη έμοιαζε με ένα μαύρο σύννεφο, που πρόδιδε την ψυχολογική κατάσταση του τετράχρονου.

Η δεύτερη, που προκαλεί πραγματικό σοκ, είναι η «απεικόνιση» ενός ανδρικού μορίου, το οποίο, όπως είπε το αγοράκι στον παιδοψυχολόγο,  «ανήκε» στον 28χρονο Δημήτρη Κραβαρίτη. Η συνέχεια της περιγραφής άφησε εμβρόντητους τον πατέρα -που είχε απευθυνθεί στον παιδοψυχολόγο με τις φωτογραφίες- και το γιατρό, καθώς ο 4χρονος αποκάλυψε τα μαρτύρια που υπέστη στα χέρια του φερόμενου βιαστή του αρκετές φορές.

Η μητέρα του 28χρονου εργαζόταν ως μπέιμπι σίτερ στο σπίτι των γονέων του 4χρονου. Ο 28χρονος την περίοδο που κατηγορείται ότι κακοποιούσε τον ανήλικο, υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία σε μονάδες της περιοχής (άνοιξη – καλοκαίρι του 2021), γι’ αυτό και επελήφθη της υπόθεσης η Εισαγγελία του Στρατοδικείου Ιωαννίνων.

Η μητέρα και ο γιος έδωσαν ανωμοτί κατάθεση στην Ασφάλεια Αγρινίου και κατά το σκέλος που αφορά τον 28χρονο, Δημήτρη Κραβαρίτη η δικογραφία απεστάλη στην Εισαγγελία του Στρατοδικείου Ιωαννίνων και ήδη έχει ασκηθεί δίωξη σε βάρος του σε βαθμό κακουργήματος για το αδίκημα της διενέργειας γεννετήσιων πράξεων με πρόσωπο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Σύντομα, ο γιος θα κληθεί ν’ απολογηθεί και η στρατιωτική δικαιοσύνη θ’ αποφασίσει για την ποινική μεταχείρισή του.

Εξετάζεται σοβαρά και ο ρόλος της μητέρας του 28χρονου στο βιασμό, καθώς ενδέχεται όχι μόνο να κάλυπτε τις πράξεις του γιου της, αλλά με κάποιο τρόπο να «συμμετείχε» και η ίδια!

Διαβάστε επίσης:

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Προκαλεί ο δικηγόρος του 33χρονου – «Είναι αναπτυγμένη, είχε γίνει πιο γρήγορα γυναίκα» (video)

Παλαιό Φάληρο: Πυροβόλησαν σκύλο στο κεφάλι με αεροβόλο (photos/video)

Χαϊδάρι: Βρήκαν… 597 σφαίρες σε κάδο ανακύκλωσης! (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:33