search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:05
MENU CLOSE

Αγρίνιο: Γιατί δεν έχει συλληφθεί ο 28χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο

20.10.2022 08:48
agrinio new

Εντύπωση έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη το γεγονός ότι ο 28χρονος ποδοσφαιριστής από το Αγρίνιο που κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο παιδί δεν έχει συλληφθεί.   

Μάλιστα η έκπληξη γίνεται ακόμα μεγαλύτερη αφού η αρχική καταγγελία εναντίον του είχε γίνει τον Ιούνιο του 2021.

H εξήγηση που δίνεται είναι η εξής: Οι δικαστικές αρχές έκριναν πως ο άντρας δεν είναι ύποπτος φυγής και από την πρώτη στιγμή ήταν συνεργάσιμος με τις Αρχές.

Όταν έγινε η καταγγελία, ο 28χρονος υπηρετούσε τη θητεία του και γι’ αυτό το λόγο πήρε το φάκελό του ο στρατιωτικός εισαγγελέας.

Ο νεαρός έδωσε ανωμοτί κατάθεση, δηλαδή ως ύποπτος, και του απαγγέλθηκε η κατηγορία για γενετήσια πράξη με ανήλικο κάτω των 10 ετών που συνιστά κακούργημα.

Μάλιστα ο στρατιωτικός εισαγγελέας ζήτησε να δημοσιευτούν τα στοιχεία του.

Ο 28χρονος καλείται τώρα να απολογηθεί, και όπως γίνεται γνωστό εάν οι δικαστικές αρχές κρίνουν πως πρέπει να συλληφθεί, θα εκδώσουν ένταλμα.

Πλέον, αναμένεται ο 28χρονος να κληθεί σε απολογία και, αν οι δικαστικές αρχές κρίνουν πως συντρέχουν λόγοι, θα εκδώσουν ένταλμα για τη σύλληψή του.

Η ζωγραφιά μαρτύρησε το δράμα του παιδιού

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής Γ’ Εθνικής, ονόματι Δημήτρης Κραβαρίτης,  τον καιρό που κατηγορείται ότι ασελγούσε στο μόλις τεσσάρων χρονών παιδί, ήταν φαντάρος σε κοντινή περιοχή και συνήθιζε να επισκέπτεται συχνά τη μητέρα του στο σπίτι του αγοριού, στο οποίο δούλευε ως νταντά του.

Όταν όμως η 52χρονη γυναίκα ανακάλυψε τις αποτρόπαιες πράξεις του γιου της, όχι μόνον τις συγκάλυπτε, αλλά φέρεται να του επέτρεπε να τις διαπράττει κατ’ έξακολούθηση.

Οι γονείς του τετράχρονου υποψιάστηκαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά όταν διαπίστωσαν αλλαγή στη συμπεριφορά του, αλλά και όταν είδαν κάποια ζωγραφιά του.

Τότε, απευθύνθηκαν σε ειδικό, ο οποίος πολύ γρήγορα κατάλαβε τι είχε συμβεί.

Διαβάστε επίσης

Καιρός σήμερα: Υψηλές για την εποχή οι θερμοκρασίες – Πού θα φθάσει ο υδράργυρος (Videos)

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Πέμπτη 20 Οκτωβρίου

Λευκάδα: Αγωνία για το ζευγάρι που εξαφανίστηκε – Άρχισαν από το πρωί νέες έρευνες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:02