search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 17:14
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Πανικός με την συναυλία του Λεξ – Πούλμαν από όλη την Ελλάδα και προβλέψεις για 25.000 κόσμο (Videos)

21.10.2022 10:34
lex_new

Στους ρυθμούς του Λεξ κινείται εδώ και αρκετές μέρες η πόλη της Θεσσαλονίκης καθώς σήμερα (21/10) ο γνωστός ράπερ θα δώσει συναυλία στο Καυταντζόγλειο Στάδιο.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς των διοργανωτών, πάνω από 25.000 άτομα αναμένεται να δώσουν το «παρών».

Μάλιστα έχουν ναυλωθεί πούλμαν από όλη την Ελλάδα αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη συναυλία καθώς εκατοντάδες θαυμαστές του καλλιτέχνη θα αναχωρήσουν από την Κοζάνη, την Κομοτηνή και την Αθήνα με προορισμό την Θεσσαλονίκη.

Όλα δείχνουν ότι και στο αποψινό live του Λεξ θα δούμε εικόνες ανάλογες με εκείνες από τη συναυλία του Ιουλίου στο γήπεδο του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, η οποία και χαρακτηρίστηκε ως η μεγαλύτερη ραπ συναυλία που έγινε ποτέ στη χώρα.

Δεν αποκλείεται άλλωστε ο κόσμος σήμερα να είναι ακόμα περισσότερο

Λόγω της κοσμοσυρροής που αναμένεται να δημιουργηθεί εντός και και εκτός του Καυτανζόγλειου Σταδίου δόθηκαν και σχετικές οδηγίες για την προσέλευση των θεατών, προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα.

Έτσι, όπως έγινε γνωστό οι πόρτες θα ανοίξουν στις 17.30 και η συναυλία θα ξεκινήσεις στις 21.30.

Ποιος είναι ο Λεξ

Ο ΛΕΞ (Αλέξης Λαναράς) γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην περιοχή του Φαλήρου, όπου μένει μέχρι σήμερα.

Ασχολήθηκε αρχικά με το γκράφιτι και το 1999 δημιούργησε το συγκρότημα «Βόρεια Αστέρια», (Μικρός Κλέφτης, Λεξ, Τζαμάλ, Ζήνων και Mondi) με το οποίο κυκλοφόρησαν 4 άλμπουμ πριν διαλυθούν και ακολουθήσουν σόλο καριέρα.

Ο πρώτος του δίσκος κυκλοφόρησε το 2014 με τίτλο «Ταπεινοί και Πεινασμένοι» και έκτοτε η μουσική και οι στίχοι του αφορούν στην οικονομική κρίση, τα ναρκωτικά, τις κοινωνικές ανισότητες και τις μικροπαραβατικότητες, ενώ το 2018 κυκλοφόρησε τον δίσκο με την ονομασία «2ΧΧΧ».

Τον Απρίλιο του 2022 κυκλοφόρησε διαδικτυακά το νέο του άλμπουμ με τον τίτλο «Μετρό».

Διαβάστε επίσης:

Αιδηψός: Αθωώθηκε ο 30χρονος που κακοποίησε γάτα σε ταβέρνα (Video) 

Λευκάδα: Το ευχαριστήριο σημείωμα των παιδιών του ζευγαριού – «Ο Μπάμπης και η Κατερίνα δεν είναι πια μαζί μας….»

Σεπόλια: Επεισόδιο στο Μετρό – Εκκενώθηκε συρμός μετά από… καβγά επιβατών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 17:14