search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:55
MENU CLOSE

Λεξ: Οι βουλευτές που ακούνε τα τραγούδια του – Τι είπε ο Αλέξης Τσίπρας για τον ράπερ 

21.07.2022 06:30
tsipras_lex

Τις προηγούμενες εβδομάδες έγινε μεγάλη συζήτηση για τον ράπερ Λεξ και τη συναυλία που έδωσε στο στάδιο του Πανιώνιου. 

Μέσα στο κοινό βρέθηκαν βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Βουλευτές που ακούνε χρόνια των ράπερ – μιας και ο καλλιτέχνης δεν είναι πρωτοεμφανιζόμενος καθώς δισκογραφεί χρόνια – οι οποίοι θα ήθελαν να τον δουν να ανοίγει μία ομιλία του Τσίπρα ή να δίνει συναυλία μετά την ομιλία όπως έκανε η Ελένη Τσαλιγοπούλου στο Περιστέρι πριν κάποιες μέρες. 

Από τους φανατικούς ακροατές του Λεξ είναι ο Χριστόφορος Βερναρδάκης και ο Θεόφιλος Ξανθόπουλος ενώ πρόσφατα – μετά τα δημοσιεύματα – άρχισε ακούει και ο Αλέξης Τσίπρας. 

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι εξοικειωμένος με την ραπ καθώς είναι η μουσική που ακούει ο μεγάλος του γιος. Μάλιστα, γνωρίζει και ο ίδιος καλλιτέχνες από την hip hop σκηνή. Είναι γνωστό άλλωστε πως ο ράπερ Υποχθόνιος είχε εξαιρετικές σχέσεις με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αλέξης Τσίπρας είχε αναφερθεί σε αυτόν και σε προεκλογική ομιλία. 

Σε μία συζήτηση που είχε με στενό του συνεργάτη ο Αλέξης Τσίπρας σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα για τον Θεσσαλονικιό ράπερ Λεξ είπε: «ο στίχος του είναι καταπληκτικός, πρέπει να απευθυνθούμε σε αυτά τα παιδιά που τον ακούνε»

Διαβάστε επίσης

Τζήμερος, Μπογδάνος, Κρανιδιώτης: Ποιοι από τη Νέα Δημοκρατία πάνε στο κόμμα τους

Νέα Δημοκρατία: Παράπονα για την αξιοποίηση «ΠΑΣΟΚων» και νέα κόντρα «γαλάζιων» δημοσιογράφων 

Εκλογές: Ποιοι «τουρκολόγοι» των τηλεοράσεων θα είναι υποψήφιοι 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:54