search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 07:19
MENU CLOSE

Πονοκέφαλοι στο ΠΑΣΟΚ λόγω Λοβέρδου

22.10.2022 08:22
Andreas Loverdos_new

Παράπονα για τις τελευταίες ενέργειες του Ανδρέα Λοβέρδου φαίνεται πως έκαναν μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και φίλοι του ΠΑΣΟΚ.

Το τηλεφωνικό κέντρο έσπασε με αφορμή τα όσα έγραψε ο βουλευτής για τον ποινικό κώδικα, αλλά και για το γεγονός ότι βρέθηκε σε παρουσίαση βιβλίου στα Τρίκαλα δίπλα σε «γαλάζια» στελέχη όπως ο Μάκης Βορίδης και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Η παρουσίαση ήταν για το βιβλίο του πρώην βουλευτή Ηλία Βλαχογιάννη.

Αρκετοί στην Χαριλάου Τρικούπη θεωρούν ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος έχει προσωπική ατζέντα. Όπως είναι σε θέση το «Ποντίκι» να γνωρίζει, υπάρχουν στιγμές που ο Λοβέρδος δεν μιλάει πολύ υποστηρικτικά για τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη στους συνομιλητές του. Πολλοί υποστηρίζουν ότι πάνω από τη σχέση των δύο ανδρών υπάρχουν μαύρα σύννεφα.

Ο Λοβέρδος θα δώσει τη μάχη στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών. Η επανεκλογή του θεωρείται δεδομένη. Βέβαια, από την άλλη ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είναι πολύ έμπειρος πολιτικά και ξέρει να ελίσσεται, χωρίς όμως να αλλάζει τις θέσεις του. Είναι αυτό που έλεγε και μία παλιότερη διαφήμιση: «Σταθερός γιατί κινείται».

Σε κάθε περίπτωση το πρόβλημα υπάρχει.

Διαβάστε επίσης:

Λεφτά υπάρχουν, αλλά δεν πάνε στις σωστές τσέπες

Φλερτ συριζαίων και πασόκων στην Αυτοδιοίκηση

Σε δική του ρότα ο Κεφαλογιάννης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 07:01