search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 22:39
MENU CLOSE

Απίστευτη κόντρα ανάμεσα σε Καινούργιου – Μουτίδου: «Συνάντησα πολλά σκουπίδια στη ζωή μου…» (Video)

24.10.2022 11:50
moytidoy-kainoyrgioy-new

Μία απίστευτη κόντρα ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τη Σοφία Μουτίδου ξέσπασε μέσα στο Σαββατοκύριακο με αφορμή μια ανάρτηση της ηθοποιού.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Σοφία Μουτίδου ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου όπου απεικονίζεται αγκαλιά με τη Δέσποινα Βανδή, σχολιάζοντάς τη με τη φράση «λίγο ακόμα πρέπει».

Παρά το γεγονός ότι η ίδια δε θέλησε να κάνει σαφές σε τι ακριβώς αναφέρεται, οι χρήστες στα social media σχολίασαν ότι ο τίτλος της Σοφίας Μουτίδου είχε να κάνει με τις αισθητικές επεμβάσεις που έχουν κάνει οι δυο γυναίκες.

Το γεγονός δεν άφησε ανεπηρέαστη την Κατερίνα Καινούργιου η οποία απάντησε χωρίς να κρύβει την ενόχλησή της.

«Τι εννοεί η Σοφία Μουτίδου; Της κάναμε κάτι: Την ενόχλησε κάτι στη φώτο; Γυναικεία αλληλεγγύη σου λέει μετά. Αλήθεια δεν καταλαβαίνω. Καλό βράδυ» έγραψε αρχικά, ενω λίγο αργότερα η παρουσιάστρια επανήλθε με ακόμα μια ανάρτηση.

«Η Μουτίδου πριν λίγο ανέβασε αυτό στον λογαριασμό της. Δεν καταλαβαίνω κάτι. Γιατί αυτή μπορεί να ξεβρακώνεται, να χώνει άντρες στα βυζι@ της στην παράστασή της ενώ κάποιες γυναίκες που και αυτές κάνουν ότι γουστάρουν (εδώ αισθητικές επεμβάσεις) τις κατακρίνει;. Μουτίδου που σε βρίσκω πολύ ευφυή και με χιούμορ άνθρωπο, όταν φωνάζουμε “να πεθάνει ο ρατσισμός” δεν απαντάμε-κάνουμε ρατσισμό. Από εμένα είναι φάουλ» έγραψε.

Η απάντηση της Σοφίας Μουτίδου

Η Σοφία Μουτίδου αποφάσισε να δώσει τη δική της απάντηση μέσα από ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός θέλησε να επισημάνει ότι η ίδια ποτέ δεν είπε αν η φράση της αναφερόταν σε πλαστικές επεμβάσεις ή οτιδήποτε άλλο, ενώ τόνισε ότι η Κατερίνα Καινούργιου δεν μπορεί να μιλάει για «γυναικεία αλληλεγγύη» όταν -κατά τη γνώμη της ηθοποιού- η παρουσιάστρια δεν στηρίζει κάτι τέτοιο με τη συνολικότερη στάση της.

Μετά το βίντεο, ακολούθησε μια ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου την οποία πολλοί συνέδεσαν με την κόντρα που είχε με τη Σοφία Μουτίδου.

«Συνάντησα πολλά σκουπίδια στη ζωή μου, δεν βρισκόντουσαν μέσα σε κάδους αλλά σε ψυχές» έγραψε η παρουσιάστρια

Διαβάστε επίσης:

Καλομοίρα: Έγινε ξανθιά και εντυπωσίασε τους followers της! (Photo)

Ελένη Μενεγάκη: Η φθινοπωρινή «απόδρασή» της στην Άνδρο (Photo)

Ένταση μεταξύ Δημητρίου και Γαρμπή στο J2US: «Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω;» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 22:36