search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 06:25
MENU CLOSE

Μάθιου Πέρι: «Έχω ξοδέψει 9 εκατ. δολάρια προσπαθώντας να απεξαρτηθώ»

24.10.2022 11:59
matthew_perry_new

Σε νέες αποκαλύψεις σχετικά με την πολύχρονη μάχη που έχει δώσει ενάντια στις εξαρτήσεις προχώρησε ο ηθοποιός Μάθιου Πέρι.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στους New York Times, ο αγαπημένος «Τσάντλερ» από τα «Φιλαράκια» αποκάλυψε ότι έχει ξοδέψει γύρω στα 9 εκατομμύρια δολάρια προσπαθώντας να αποθεραπευτεί.

Ο ηθοποιός είπε ότι ξεκίνησε σε ηλικία 14 ετών το ποτό και στην συνέχεια τα χάπια και οδηγήθηκε σε πολλαπλές νοσηλείες και στα επείγοντα περιστατικά.

Τόνισε παράλληλα ότι είναι νηφάλιος από τις αρχές του 2021, λίγο πριν γυρίσει το πολυδιαφημισμένο reunion των «Friends» το οποίο προβλήθηκε τον Μάιο του 2021.

Σε μία ακόμη συνέντευξή του στην Νταϊάν Σόϊερ (Diane Sawyer) και στο τηλεοπτικό δίκτυο ΑΒC, που θα μεταδοθεί στις ΗΠΑ στις 28 Οκτωβρίου, αποκάλυψε πώς η Τζένιφερ Άνιστον τον πλησίασε μια μέρα στα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς και του είπε ότι εκείνη και το υπόλοιπο καστ «ξέρουν ότι πίνεις».

«Φανταστείτε πόσο τρομακτική ήταν αυτή η στιγμή», είπε, σημειώνοντας ότι «ήταν εκείνη που με βοήθησε περισσότερο. Της είμαι πραγματικά ευγνώμων γι’ αυτό».

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτη κόντρα ανάμεσα σε Καινούργιου – Μουτίδου: «Συνάντησα πολλά σκουπίδια στη ζωή μου…» (Video)

Καλομοίρα: Έγινε ξανθιά και εντυπωσίασε τους followers της! (Photo)

Ελένη Μενεγάκη: Η φθινοπωρινή «απόδρασή» της στην Άνδρο (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 02:30