search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:17
MENU CLOSE

«Βόμβα» της εισαγγελέως της ΕΥΠ στη Βουλή: Θα παρακολουθούσα και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας αν στρεφόταν κατά της πατρίδας

25.10.2022 18:38
vouli987- new

Άναψαν τα αίματα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής που συνεδριάζει για την υπόθεση των υποκλοπών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κλίμα δυναμίτισε η φράση της εισαγγελέως της ΕΥΠ Βασιλικής Βλάχου η οποία κατά την ακρόασή της και απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Φίλη αναφορικά με το αν είναι νόμιμη η παρακολούθηση του κ. Ανδρουλάκη ή οποιουδήποτε άλλου πολιτικού προσώπου φέρεται να είπε πως θα παρακολουθούσε ακόμα και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας εάν υπήρχαν πληροφορίες ότι στρέφεται κατά τις πατρίδας.

Σε εκείνο το σημείο η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και μέλος της επιτροπής Ευαγγελία Λιακούλη διαμαρτυρήθηκε έντονα καλώντας την κυρία Βλάχου να ανακαλέσει υποστηρίζοντας ότι «αφήνει ρετσινιά» κατά κ. Ανδρουλάκη. Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι η εισαγγελέας επέμεινε στην αρχική της θέση.

Οι βουλευτές της αντιπολίτευσης αντέδρασαν θεωρώντας πως η κυρία Βλάχου υπονόησε ότι η επισύνδεση στο κινητό τηλέφωνο του Νίκου Ανδρουλάκη σχετίζεται με λόγους αντεθνικής δράσης.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ/ ΚΙΝΑΛ θεώρησαν ότι η απάντηση που φέρεται να έδωσε η δικαστική λειτουργός εκλήφθηκε ως έμμεση μομφή για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ .

Τα μέλη της αντιπολίτευσης υποστήριζαν, σύμφωνα με πληροφορίες, πως αυτά είναι τα αποτελέσματα μιας ανεξέλεγκτης ΕΥΠ και μιας δικαστικής λειτουργού που επικαλείται το απόρρητο προκειμένου να μην ενημερώσει καμία αρχή. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η Βασιλική Βλάχου είχε υποστηρίξει για ακόμη μια φορά ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας πως είναι ανέλεγκτη.

Διαβάστε επίσης:

Υπόθεση Πάτση: Ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει αίτημα σύγκλησης της Επιτροπής Πόθεν Έσχες

ΚΚΕ για υπόθεση Πάτση: Καμιά διαγραφή δεν μπορεί να απαλλάξει την κυβέρνηση από τις τεράστιες ευθύνες της

Παραιτήθηκε ο CEO των ΕΛΤΑ Γιώργος Κωνσταντόπουλος για την υπόθεση Πάτση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:17