search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 13:46
MENU CLOSE

Συνεχίζει να καταρρίπτει τα ρεκόρ η Τέιλορ Σουίφτ (Videos)

26.10.2022 17:23
teilor-souift-new

Η Τέιλορ Σουίφτ έχει άλλο ένα λόγο να είναι υπερήφανη για την καριέρα της, καθώς πρόσφατα έγινε η καλλιτέχνιδα με τα περισσότερα stream στο Spotify μέσα σε ένα 24ωρο.

Η 32χρονη σούπερ σταρ παρουσίασε στις 21 Οκτωβρίου το νέο της άλμπουμ, με τίτλο Midnights και τις πρώτες τρεις μέρες πούλησε πάνω από ένα εκατομμύριο αντίτυπα για να γίνει το κορυφαίο σε πωλήσεις για το 2022.

Το δέκατο στούντιο άλμπουμ της Τέιλορ Σουίφτ έκανε ντεμπούτο τα μεσάνυχτα της 21ης Οκτωβρίου και αιφνιδίασε ευχάριστα τους θαυμαστές της, διότι τρεις ώρες αργότερα δημοσιοποίησε ακόμα επτά νέα τραγούδια και επικράτησε… πανικός.

Σύμφωνα με το Billboard, η βραβευμένη με Γκράμι καλλιτέχνης έσπασε το ρεκόρ που κατείχε η ίδια, από το 2017 με το άλμπουμ Reputation, πουλώντας την πρώτη εβδομάδα 1,2 εκατομμύρια αντίτυπα του Midnights.

Η ανταπόκριση των θαυμαστών της εξέπληξε και την ίδια την Τέιλορ Σουίφτ, η οποία έγραψε στο Twitter: «Πόσο τυχερή είμαι, που έχω εσάς,  φίλοι μου, και κάνατε κάτι που μπορεί να σου πάρει τα μυαλά»   

Η Τέιλορ Σουίφτ έχει προγραμματίσει μια σειρά συναυλιών για να προωθήσει το νέο της άλμπουμ. Το 2018 η παγκόσμια περιοδεία που έκανε της απέφερε καθαρά κέρδη ύψους 350 εκατομμυρίων δολαρίων, σπάζοντας το ρεκόρ όλων των εποχών για την περιοδεία με τα υψηλότερα κέρδη.

Το 2020 η Τέιλορ Σουίφτ είχε προγραμματίσει την έκτη περιοδεία της, με τον τίτλο Lover Fest, αλλά εξαιτίας της πανδημίας οι συναυλίες ακυρώθηκαν.

Στην εμφάνισή της στο δημοφιλές τηλεοπτικό πρόγραμμα The Tonight Show, η Τέιλορ Σουίφτ παραδέχτηκε ότι της έλειψε η επαφή με τους θαυμαστές της. «Όταν γράφεις τραγούδια για τα οποία είσαι υπερήφανος και οι θαυμαστές δείχνουν τα συναισθήματά τους, είναι πολύ δυνατό συναίσθημα να τους βλέπεις στα πρόσωπα», είπε η Τέιλορ Σουίφτ.

Το τελευταίο άλμπουμ, με τον τίτλο Midnights, γεννήθηκε – όπως είπε η καλλιτέχνης- τις νύχτες που δεν μπορούσε να κοιμηθεί και έγραφε τους στίχους των τραγουδιών. «Είναι μια συλλογή τραγουδιών που γράφτηκαν μέσα στη νύχτα», δήλωσε η Τέιλορ Σουίφτ. «Είναι ένα ταξίδι ανάμεσα στους φόβους και τα γλυκά όνειρα. Τα μονοπάτια που ακολουθούμε και τους δαίμονες που αντιμετωπίζουμε. Για όλους εμάς που μείναμε ξύπνιοι κι αποφασίσουμε να ανάψουμε το φως και να ψάχνουμε, ελπίζοντας ότι όταν τα ρολόγια χτυπήσουν 12, θα βρούμε τον εαυτό μας».

Διαβάστε επίσης:

Στο νοσοκομείο ο Γιώργος Αγγελόπουλος (Video)

Ποιες γυναίκες του ζωδιακού θα σου είναι πολύ δύσκολο να… γοητεύσεις!

Σπύρος Πώρος: «Έχω 5 παιδιά σε τρεις διαφορετικές ηπείρους – Έχουν γνωριστεί μεταξύ τους» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 13:46