search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 18:12
MENU CLOSE

Γιώργος Ματαράγκας για Χρήστο Πολίτη: «Από όλα αυτά που λέει, δεν υπήρχε τίποτα» (Video)

27.10.2022 13:10
mataragkas-politis-new

Για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο Χρήστος Πολίτης για τη «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου και όσα διαδραματίζονταν στα παρασκήνια μίλησε ο Γιώργος Ματαράγκας.

Ο ηθοποιός κλήθηκε να τοποθετηθεί σχετικά με όσα είπε ο τηλεοπτικός «Γιάγκος Δράκος» τόσο για την κακή σχέση που είχε με τον σκηνοθέτη λόγω οικονομικών ζητημάτων όσο και για την «επίθεση» που εξαπέλυσε κατά της Κάτιας Δανδουλάκη, καλώντας την να μην ασχοληθεί ξανά μαζί του.

«Μου φάνηκε πάρα πολύ περίεργο για τον Χρήστο Πολίτη πως ξαφνικά του ήρθαν μόνο τα κακά. Είναι κρίμα γιατί ο κύριος Πολίτης ήταν μια χαρά συνεργάσιμος. Κύριος στα γυρίσματα. Είναι αμαρτία τώρα, μετά από τόσα χρόνια να ανασκαλεύουμε τέτοια πράγματα και μάλιστα σε μια στιγμή που δε ζει ο Φώσκολος για να απαντήσει.

Το μόνο που μπορούμε να λέμε σε αυτόν τον άνθρωπο, είναι «ευχαριστώ» γι’ αυτό που μας προσέφερε. Η τηλεόραση δεν είναι εύκολη. Την ώρα που παίζονται τα σήριαλ σε ξέρει όλος ο κόσμος και την επόμενη χρονιά δε σε θυμάται κανείς κι ας ήσουν πρωταγωνιστής. Δεν έχω κρατήσει επικοινωνία με τον Χρήστο Πολίτη. Εδώ και 15 χρόνια ο Χρήστος Πολίτης δεν υπάρχει, είναι εξαφανισμένος, δε ξέρω γιατί.

Είναι από επιλογή του. Δε ξέρω που ήτανε. Ήταν επιλογή του να απέχει και από την τηλεόραση και το θέατρο και από όλα. Από όλα αυτά που λέει δεν υπήρχε τίποτα, ούτε κόντρες με τον Φώσκολο. Ποιος θα αποφασίσει για το ποιος θα είναι το πρώτο όνομα; Η παραγωγή και ο σκηνοθέτης. Όλοι βγάλαμε χρήματα από εκεί» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Ματαράγκας που αποτελεί έναν από τους ηθοποιούς που κατάφεραν να ξεχωρίσουν μέσα από τη σειρά του Νίκου Φώσκολου «Καλημέρα Ζωή».

Διαβάστε επίσης:

Floor Jansen: Διαγνώστηκε με καρκίνο η τραγουδίστρια των Nightwish – Η ανάρτησή της στα social

Ελένη Βαΐτσου: Δεν πιστεύω στα «καμπανάκια» και τα «πρέπει» των άλλων (Video)

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Έκανε δοκιμαστικό για τον «Τιτανικό» – «Δέχθηκα αμφισβήτηση από τα κανάλια» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 18:10