search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 20:48
MENU CLOSE

Νεϊμάρ: Αποσύρθηκαν οι κατηγορίες εναντίον του για διαφθορά

28.10.2022 17:35
Οι λατινοαμερικάνοι ανοίγουν τη φάση των 16 - Media

Ο Ισπανός εισαγγελέας απέσυρε εν τέλει όλες τις κατηγορίες για διαφθορά και απάτη εναντίον του Νεϊμάρ και των άλλων κατηγορουμένων στη δίκη που διεξάγεται στη Βαρκελώνη για φερόμενες παρατυπίες σχετικά με τη μεταγραφή του παίκτη στη Μπαρτσελόνα το 2013.

Συγκεκριμένα, ο εισαγγελέας ανακοίνωσε «απόσυρση της κατηγορίας σε βάρος όλων των κατηγορουμένων και για όλα τα γεγονότα» με τα οποία κατηγορούνται.

Αρχικά είχε ζητηθεί ποινή φυλάκισης δύο ετών για τον Νεϊμάρ και την καταβολή προστίμου 10 εκατομμυρίων ευρώ, στην υπόθεση που οδήγησε στη δικαιοσύνη η βραζιλιάνικη επενδυτική εταιρεία DIS, η οποία κατείχε το 40% των δικαιωμάτων στον Νεϊμάρ όταν ήταν στη Σάντος.

«Δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη εγκλήματος», είπε ο εισαγγελέας Λουίς Γκαρσία Καντόν μετά την κατάθεση όλων των κατηγορουμένων στη δίκη στη Βαρκελώνη, ζητώντας από τον δικαστή την «αθώωση όλων των κατηγορουμένων».

Πηγή κοντά στην οικογένεια Νεϊμάρ είπε στο Reuters ότι οι νόμιμοι εκπρόσωποί τους, διατηρούν το δικαίωμα να διεκδικήσουν αποζημίωση.

Διαβάστε επίσης:

Europa League: Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός 1-1 – Ισοφαρίστηκε στο τέλος και έμεινε εκτός Ευρώπης (Video)

Super League: Το γκολ του Μπιέλ ψηφίστηκε το καλύτερο της αγωνιστικής

Τσιτσιπάς: «Κανείς δεν μένει μαζί σου για πάντα» – Αινιγματική ανάρτηση μετά το επεισόδιο με τον πατέρα του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 20:48