search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 14:13
MENU CLOSE

Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός Ηλίας Ζερβός

31.10.2022 09:53
ZERVOS-NEW

Την τελευταία του πνοή άφησε ο γνωστός ηθοποιός Ηλίας Ζερβός. Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή το πρωί της Δευτέρας ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας.

«Με μεγάλη θλίψη μόλις μάθαμε ένα τραγικό νέο. Εφυγε ξαφνικά από κοντά μας ο αγαπημένος μας Ηλίας Ζερβός. Ο καλός μας φίλος, ο άξιος πολυταλαντος συνάδελφος μας , που έδωσε το στίγμα του στο Θέατρο και την τηλεόραση με υπέροχους ρόλους, που χάρισε την ιδιαίτερη φωνή του σε δεκάδες ήρωες κινουμενων σχεδίων κι αγαπήθηκε από μικρούς κ μεγάλους , ο αγωνιστής ηθοποιός για τα δικαιώματα των ηθοποιών έφυγε αθόρυβα… Αγαπημένε μας φίλε καλό ταξίδι….» αναφέρει στη σχετική ανάρτησή του στο facebook.

Ο ηθοποιός είχε γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό και από την συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» όπου υποδύθηκε τον δικηγόρο του Χάρη Ρώμα, Κωνσταντίνου Κατακουζινού στην σειρά.

Διαβάστε επίσης:

Καίτη Φίνου: «Είχα 10 χρόνια να κάνω σεξ» (Video)

Αγγελική Ηλιάδη: Μιλά πρώτη φορά για το λόγο που χώρισε με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη (Video)

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Μου αρέσουν τα πάθη και έχω κάνει πολλά λάθη» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 14:12