search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 03:13
MENU CLOSE

Παλαιό Φάληρο: Συνελήφθη ο «βιαστής με το τατουάζ» (Video)

01.11.2022 07:51
peripoliko_new1511

Στην σύλληψη του 43χρονου που κατηγορείται ότι βίασε μία γυναίκα και αποπειράθηκε να βιάσει ακόμα μία στο Παλαιό Φάληρο προχώρησε η ελληνική αστυνομία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος ο 43χρονος βρίσκεται στα χέρια της ΕΛΑΣ.

 Ο συλληφθείς βρίσκεται ήδη στη ΓΑΔΑ και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

«Ύστερα από μεθοδική έρευνα και την ταυτοποίηση του δράστη και με άριστη συνεργασία με τις αλβανικές αρχές ασφαλείας, βρίσκεται στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού της γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο», γράφει ο Τ. Θεοδωρικάκος.

Ο 43χρονος «βιαστής με το τατουάζ» μετέβη με το αυτοκίνητό του στα σύνορα και πέρασε στην Αλβανία από το φυλάκιο της Κακαβιάς τη νύχτα της Πέμπτης (27/10).

Ο Θ. Θεοδωρικάκος είχε χθες, Δευτέρα (31/10) τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλβανό ομόλογό του, Μπλέντι Τσούτσι, για την υπόθεση του 43χρονου.

Όπως έγινε γνωστό «ο κ. Θεοδωρικάκος ζήτησε από τον Αλβανό Υπουργό, τη μέγιστη δυνατή κινητοποίηση των αλβανικών αρχών ασφαλείας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 45χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό κοπέλας στο Παλαιό Φάληρο, καθώς επίσης και τη συνέχιση της καλής συνεργασίας των διωκτικών αρχών των δύο χωρών».

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Άγριος ξυλοδαρμός πλαστικού χειρουργού – Του είχαν στήσει ενέδρα έξω από το ιατρείο του

Βόλος: Σπάνιο στέλεχος πνευμονιόκοκκου ευθύνεται για τον θάνατο του 1,5 έτους αγοριού

Θάνατος – σοκ στο Λουτράκι: Γυναίκα κρεμάστηκε με κορδόνι στο πόμολο της πόρτας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 03:13