search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 22:40
MENU CLOSE

Θεοδωρικάκος: Επικοινωνία με τον Αλβανό ομόλογό του για τον βιαστή με το τατουάζ – Τι ζήτησε

31.10.2022 17:13
viasmos_kopela3

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, με τον Αλβανό ομόλογό του Μπλέντι Τσούτσι.

Ο κ. Θεοδωρικάκος ζήτησε από τον Αλβανό υπουργό τη μέγιστη δυνατή κινητοποίηση των αλβανικών Αρχών ασφαλείας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 45χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό κοπέλας στο Παλαιό Φάληρο, καθώς επίσης και τη συνέχιση της καλής συνεργασίας των διωκτικών Αρχών των δύο χωρών.

Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 

Σε συναγερμό βρίσκονται οι αλβανικές αρχές προκειμένου να εντοπίσουν τον 45χρονο φερόμενο ως βιαστή του Παλαιού Φαλήρουο οποίος ως γνωστόν πέρασε τα σύνορα προκειμένου να γλιτώσει τη σύλληψη στην Ελλάδα.

Η αλβανική αστυνομία τον αναζητά παντού, ενώ η Ελληνική Αστυνομία βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τις αρχές της γειτονικής χώρας δίνοντας συνεχώς στοιχεία για τον κακοποιό.

Ο 45χρονος, τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής επιτέθηκε σε δύο γυναίκες στο Παλαιό Φάληρο.

Την πρώτη αποπειράθηκε να την βιάσει, δεν τα κατάφερε καθώς αντέδρασε και στη συνέχεια επιτέθηκε και σε δεύτερη που περίμενε σε στάση λεωφορείου στις 4 τα ξημερώματα για να πάει στη δουλειά της στο αεροδρόμιο.

Το πρώτο θύμα τού ξέφυγε χάρη στην ψυχραιμία της, καθώς ο βιαστής επιβιβάστηκε σε φανάρι στο αυτοκίνητό της και με την απειλή μαχαιριού επιχείρησε να την οδηγήσει σε απόμερο μέρος για να την βιάσει.

Εκείνη άρχισε να κορνάρει και σταμάτησε έξω από καφετέρια, ουρλιάζοντας, με αποτέλεσμα ο βιαστής να τραπεί σε φυγή.

Ωστόσο, και αφού άλλαξε ρούχα όπως αποδεικνύεται, ο βιαστής του Παλαιού Φαλήρου ξαναχτύπησε, παρασέρνοντας με την απειλή μαχαιριού την 34χρονη σε παρκάκι πίσω από τη στάση λεωφορείου όπου και την βίασε. Στη συνέχεια την απείλησε να μην τολμήσει να τον καταγγείλει.

Η ΕΛΑΣ ύστερα από μεθοδική έρευνα, από εικόνες του που είχαν καταγραφεί σε κάμερες της περιοχής αλλά και με το DNA του που βρέθηκε στο αυτοκίνητο της πρώτης γυναίκας κατάφερε να τον ταυτοποιήσει.

Πρόκειται για 45χρονο άνδρα, Αλβανικής καταγωγής, χωρισμένο πατέρα δύο ανήλικων παιδιών τα οποία ζουν στην Αλβανία με τη δασκάλα μητέρα τους.

Στην Αλβανία κατέφυγε και ο ίδιος, μετά τη διαρροή για το ιδιαίτερο τατουάζ του με τις γραμμές στο μπράτσο.

Νιώθοντας τον κλοιό να σφίγγει γύρω του, ο 45χρονος βιαστής μετέβη με το αυτοκίνητό του στα σύνορα και πέρασε στην Αλβανία από το φυλάκιο της Κακαβιάς στη μία τη νύχτα της Πέμπτης.

Διαβάστε επίσης

Σε εξέλιξη έρευνα νότια της Σάμου για τον εντοπισμό μεταναστών

Θεσσαλονίκη: Αθώος 36χρονος που εγκλώβισε γατάκι σε γυψοσανίδα

Εθνική Πινακοθήκη: Επέστρεψαν στη θέση τους  Πικάσο και Μοντριάν – Το θρίλερ με την κλοπή τους (Photo/Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 22:37