search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 00:55
MENU CLOSE

Πολ Ευμορφίδης: «Τι κακό έχουν τα σανδάλια; Έχεις δει κανέναν αρχαίο Έλληνα με παπούτσια;» (Video/Photo)

03.11.2022 11:41
evmorfidis new

Στην αντεπίθεση πέρασε ο επιχειρηματίας Πωλ Ευμορφίδης, ιδιοκτήτης της ετιαρίας Coco-mat που συζητήθηκε με αφορμή την εμφάνισή του στο Προεδρικό Μέγαρο κατά τη διάρκεια της δεξίωσης προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας.

Yπερασπίστηκε την απόφασή του να εμφανιστεί με πέδιλα. «Τι κακό έχουν τα σανδάλια; Έχεις δει κανέναν αρχαίο Έλληνα να φοράει παπούτσια; Όλοι σανδάλια φορούσαν» ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ εξηγώντας ότι σε καμία περίπτωση αυτό δεν σημαίνει έλλειψη σεβασμού

Συνεχίζοντας τη συνέντευξη και ζητώντας να του μιλούν στον ενικό – «γιατί ο πληθυντικός είναι αγένεια», όπως είπε – σχολίασε τα αθλητικά παπούτσια του ρεπόρτερ, που όπως τόνισε δεν είναι φιλικά προς το περιβάλλον

«Με αυτά τα παπούτσια έχεις πάει σε καμία χωματερή; Να πας για να μου πεις αν θα τα ξαναγοράσεις; Θέλαμε να φυτέψουμε δέντρα στη χωματερή της Σπάρτης. Ανοίξαμε τρύπες για να βγαίνει το μεθάνιο και από εκείνη την ημέρα σκέφτομαι, αν θα ξαναφορέσω παπούτσια σαν τα δικά σου.

Ετσι και τα βγάλεις θα φύγουμε όλοι από εδώ. Δεν είναι σαν τα δικά μου από τη Λάρισα με βαμβάκι. Να μην φοράς παπούτσια που μολύνουν το περιβάλλον» είπε ο Πωλ Ευμορφίδης κλείνοντας τις δηλώσεις του.

Διαβάστε επίσης

Κραυγή αγωνίας από τους κρατούμενους στις Φυλακές Δομοκού για τον Νέο Σωφρονιστικό Κώδικα – Τι ζητούν

Νέος Σωφρονιστικός Κώδικας: «Μαχαίρι» στις άδειες, περιστολή δικαιωμάτων και οπισθοδρόμηση

Μία νεκρή από το τροχαίο στην περιφερειακή Υμηττού – ΙΧ μπήκε στο αντίθετο ρεύμα (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 00:54