search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 20:21
MENU CLOSE

Σασμός: Ευχές στη Βασιλική και τον Μαθιό για τον… γάμο τους από τους πρωταγωνιστές της σειράς (Photos/Videos)

03.11.2022 19:42
sasmos567- new

Δεν μπορούσαν να μην ευχηθούν διαδικτιακά οι πρωταγωνιστές του «Σασμού» για τον πολυαναμενόμενο γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής, μετά το φιάσκο στην προηγούμενη απόπειρά τους να παντρευτούν.

Ωστόσο, το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποιείται ο γάμος του αγαπημένου τηλεοπτικού ζευγαριού.

Οι πρωταγωνιστές του Σασμού μάλιστα, έστειλαν τις ευχές τους σε ένα βίντεο, το οποίο δημοσιεύτηκε από τον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Instagram.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο τηλεοπτικός «Αστέρης» ευχήθηκε πρώτος στον αδερφό του. «Τις ευχές μου για το νεόνυμφο ζευγάρι! Να ζήσουν», είπε.

Στη συνέχεια, η Μαρία Τζομπανάκη (Καλλιόπη) δήλωσε για τον τηλεοπτικό της γιο: «Να μου ζήσει ο Μαθιός μου, ο πρωτότοκος μου. Άντε κι η Βασιλική. Καλά να περάσουν».

«Και καλούς απογόνους. Εύχομαι κι εγώ τα καλύτερα στο ζευγάρι. Αλλά, Μαθιό να προσέχεις», είπε στη συνέχεια, ο Στρατής Χατζησταματίου (Μανώλης) δίπλα στην αδερφή του, Δανάη Παππά (Θεοδώρα).

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης (Λευτέρης Ορφανός) ευχήθηκε στη συνέχεια: «Θέλω να ευχηθώ καλή ζωή για όσο κρατήσει», με τον Στάθη Μαντζώρο (Παντελής Αγγελάκης) να λέει στη συνέχεια: «Εύχομαι στον Μαθιό που άργησε, αλλά το έκανε με τον τρόπο που ήθελε, να έχει υγεία και να προσέχει τη Βασιλική. Και στη Βασιλική, αυτό το γλυκό πλάσμα να έχει υγεία και με το καλό ο Θεός να τους φέρει ένα παιδάκι».

Η Αλίνα Κωτσοβούλου (Άννα Αγγελάκη) δήλωσε: «Βασιλική, Μαθιό να ζήσετε κι εύχομαι να περάσετε καλά στο γλέντι που σας ετοιμάσαμε με τον Παντελή».

Νωρίτερα, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Alpha στο Instagram, δημοσιεύτηκαν και οι φωτογραφίες από το αγαπημένο ζευγάρι των τηλεθεατών και κυρίως από την προετοιμασία της νύφης.

«Μαθιός και Βασιλική ενώνονται με τους ιερούς δεσμούς του γάμου και η χαρά όλων είναι μεγάλη!» γράφει η λεζάντα της δημοσίευσης.

Η περίληψη του επεισοδίου της Πέμπτης

Η Καλλιόπη κι η Αργυρώ έρχονται σε αντιπαράθεση, παρουσία του Αστέρη, ενώ η Βασιλική προσπαθεί να πείσει τον pαπά Μιχάλη να ευλογήσει τον γάμο της, αλλά μάταια, γιατί συνειδητοποιεί πως η σπασμένη καρδιά του παπά μπορεί να κρύβει περισσότερα απ’ όσα λέει. Ο Μαθιός, λίγα λεπτά πριν από το γάμο του, μοιράζεται κάποιες σκέψεις του με την μητέρα του. Αρχίζει η προετοιμασία του γάμου, η Βασιλική ντύνεται νύφη κaι ο Μαθιός γαμπρός, ενώ η Αργυρώ δεν σταματάει να σκέφτεται τον Αστέρη, πράγμα που προβληματίζει πολύ τη Μαρίνα.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Άνω κάτω το Twitter με spoiler για αγαπημένο ζευγάρι της σειράς – Πώς αντέδρασε ο Alpha

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Στέλλας Λίτου

Σασμός: Σάρωσε η σειρά στην τηλεθέαση – «Λυγίζει» η Αργυρώ και αποκαλύπτει τα αισθήματά της στον Αστέρη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 20:21