search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 15:21
MENU CLOSE

Σασμός: Άνω κάτω το Twitter με spoiler για αγαπημένο ζευγάρι της σειράς – Πώς αντέδρασε ο Alpha

03.11.2022 18:18
sasmos543- new

Κεντρίζουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών της επιτυχίας του Alpha «Σασμός» τα spoiler που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και σε περιοδικά.

Ωστόσο, δεν ανταποκρίνονται όλα τα δημοσιεύματα στην πραγματική εξέλιξη των ηρώων της σειράς και ένα νέο υποτιθεμένο spoiler για την επιτυχημένη σειρά του Alpha, προκάλεσε αναστάτωση στο Twitter.

Πιο συγκεκριμένα, ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο, ανέφερε πως ο Αντώνης θα πεθάνει την ημέρα του γάμου του με τη Μαρίνα.

Οι θαυμαστές της σειράς έσπευσαν να σχολιάσουν τη συγκεκριμένη είδηση, ζητώντας από το κανάλι που παίζει η σειρά, να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, καθώς ο συγκεκριμένος χαρακτήρας είναι από τους πιο αγαπητούς, ενώ όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά αρκετοί χρήστες στο Twitter, δεν αντέχουν άλλες αιματοχυσίες.

Ο Alpha μετά τις αντιδράσεις, απάντησε πως το δημοσίευμα είναι ψευδές: «Αναληθέστατο δημοσίευμα! Απόλυτα και κατηγορηματικά ΟΧΙ!»

Διαβάστε επίσης:

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Στέλλας Λίτου

Σασμός: Σάρωσε η σειρά στην τηλεθέαση – «Λυγίζει» η Αργυρώ και αποκαλύπτει τα αισθήματά της στον Αστέρη

Άδωνις Γεωργιάδης: Δεν τον άντεξαν Χασαπόπουλος και Βούλγαρη – «Άμα μιλάς μαζί του σου πρήζει τη χολή» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 15:17