search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:12
MENU CLOSE

Maestro: Η ερωτική σκηνή με Παπακαλιάτη – Ανδριολάτου – Πώς αντέδρασε το Twitter

04.11.2022 10:54
maestro-new

Tην πρώτη ερωτική σκηνή είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το κοινό του «Maestro» με τη σειρά να… ανάβει φωτιές στο τρίτο της επεισόδιο.

Πρόκειται για μια σκηνή που όπως ήταν αναμενόμενο σχολιάστηκε δεόντως και στο Twitter με πολλούς χρήστες της διακτυακής πλατφόρμας να μιλούν για συναμική επιστροφή Παπακαλιάτη ύστερα από πολλά χρόνια.

Στη σκηνή βλέπουμε την Κλέλια (Κλέλια Ανδριολάτου) να ζητά «παρηγοριά» από τον Ορέστη (Χριστόφορο Παπακαλιάτη), μετά από μια άσχημη μέρα.

Συγκεκριμένα, η Κλέλια βρέθηκε σπίτι του την ώρα που ο Ορέστης προσπαθούσε να βρει την κατάλληλη μελωδία για να συνοδεύσει το κομμάτι που δουλεύει. Τότε το νεαρό κορίτσι του πρότεινε να πάνε να την ανακαλύψουν μαζί στο σχολείο.

Η Χάρις (Αλεξίου) σε ρόλο αφηγήτριας παραλλήλισε τον έρωτα της Κλέλιας και του Ορέστη με τον δικό της χαμένο έρωτα. Ο Ορέστης από την πλευρά του προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποφύγει την Κλέλια, όμως τα αισθήματά του για εκείνη είναι τόσο ανεξέλεγκτα που δεν μπορεί.

Ο Ορέστης και η Κλέλια βρέθηκαν ερωτικά για πρώτη φορά στην άδεια αίθουσα διδασκαλίας.

Η σκηνή ανάμεσα στους δυο πρωταγωνιστές έγινε αντικείμενο σχολιασμού στο Twitter.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο δημοσιογράφος Αντώνης Σκυλλάκος

Σασμός: Ευχές στη Βασιλική και τον Μαθιό για τον… γάμο τους από τους πρωταγωνιστές της σειράς (Photos/Videos)

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Στέλλας Λίτου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:08