search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 20:11
MENU CLOSE

Ποταμίσιοι σε αναζήτηση πολιτικής… όχθης

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2254
03/11/2022
05.11.2022 07:05
topotami

Τι και αν γράφτηκε, τι και αν έπαιξε αρκετά, φαίνεται ότι τελικά η δημιουργία κόμματος από πρώην μέλη του Ποταμιού δεν προχωράει. Υπήρξαν κινήσεις, συζητήσεις, συναντήσεις, αλλά τίποτα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στελέχη που προέρχονται από το Ποτάμι βλέπουν τώρα πού θα συνεχίσουν την πολιτική διαδρομή τους.

Στέλεχος του κόμματος που ίδρυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης και πλέον επέστρεψε στον ιδιωτικό τομέα έλεγε σε φίλους του ότι το κενό για δημιουργία κόμματος στο Κέντρο υπάρχει, ειδικά μετά την υπόθεση των υποκλοπών.

Άλλοι πάλι ψάχνουν έναν τρόπο για να πάνε στο ΠΑΣΟΚ του Νίκου Ανδρουλάκη. Και αυτοί βέβαια είναι λίγοι αφού τους περισσότερους τους απορρόφησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Πολλοί πρώην ποταμίσιοι έχουν πόστο σε κυβερνητικές θέσεις ή στον κρατικό μηχανισμό, ενώ άλλοι είναι βουλευτές.

Διαβάστε επίσης:

Καλάθι Νοικοκυριού: Ο Άδωνις Γεωργιάδης πήγε να φύγει από σούπερ – μάρκετ χωρίς να πληρώσει το γάλα που είχε πάρει

Διάσημοι στα ψηφοδέλτια

Ηλικιωμένη κυρία σε Τσίπρα: «Είστε πολύ νεότερος απ’ ό,τι σας δείχνει η τηλεόραση» 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 20:10