search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 21:21
MENU CLOSE

Διάσημοι στα ψηφοδέλτια

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2254
03/11/2022
04.11.2022 16:23
diasimoi_psifodeltia0411_new

Τα απίστευτα εγκλήματα που έχουν γίνει στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια φαίνεται πως έκαναν διάσημα μερικά πρόσωπα που βγαίνανε καθημερινά στα τηλεοπτικά παράθυρα.

Δικηγόροι, ψυχολόγοι και συνδικαλιστές αστυνομικοί «κοσμούσαν» τα πάνελ σχεδόν καθημερινά. Η δημοφιλία τους εκτοξεύθηκε, πράγμα που έχει ως αποτέλεσμα να δεχθούν ήδη προτάσεις για τις επόμενες εκλογές.

Από τα πιο γνωστά πρόσωπα που θα κατέβουν στις εκλογές είναι ο Ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων και η δικηγόρος Εβίτα Βαρελά. Και οι δύο στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. στην Α’ Αθηνών. Πρόταση για κάθοδο έχει δεχθεί και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης επίσης με τη Ν.Δ., αλλά σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε.

Στο ΠΑΣΟΚ υποψήφιος θα είναι ο ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος, ενώ ο συνδικαλιστής Σταύρος Μπαλάσκας ακούγεται ότι μπορεί να μπει στα ψηφοδέλτια του Γιώργου Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής.

Διαβάστε επίσης:

Καλάθι Νοικοκυριού: Ο Άδωνις Γεωργιάδης πήγε να φύγει από σούπερ – μάρκετ χωρίς να πληρώσει το γάλα που είχε πάρει

ΠΑΣΟΚ: Μετρούν τις εμφανίσεις των στελεχών στα ΜΜΕ – Παράπονα για ΕΡΤ

Μια καθαρή τοποθέτηση του Ζαχαριάδη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 21:20