search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 02:29
MENU CLOSE

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Έρχονται άλλα δύο εντάλματα μέσα στην εβδομάδα

05.11.2022 13:44
viasmos_kakopoiisi_new
credit: pixabay

Δύο νέα εντάλματα σύλληψης έρχονται μέσα στην εβδομάδα για την υπόθεση βιασμού του 12χρονου παιδιού από τον Κολωνό.

Για να κλείσει ο πρώτος κύκλος συλλήψεων των παιδοβιαστών μένει να ταυτοποιηθούν πλήρως ακόμη δύο άτομα. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Πρώτου Θέματος», πρόκειται για ένα άτομο, λίγο πάνω από τα 45 από την ευρύτερη περιοχή της Ηλιούπολης, το όνομα του οποίου αναφέρεται και στην πολυσέλιδη δικογραφία που σχημάτισε η Ασφάλεια, και για έναν 55χρόνο πολύτεκνο από τα βόρεια της Αθήνας για τον οποίο υπογραμμίζεται στις απόρρητες αναφορές της Ασφάλειας πως έχει άγρια και αισχρή σεξουαλική συμπεριφορά.

Την ίδια ώρα, επισημαίνει η εφημερίδα, ανοίγει ο δεύτερος κύκλος ερευνών που σχετίζεται με τον χώρο που μετέφερε, πέντε φορές, ο Μίχος το κοριτσάκι και το βίασαν περίπου 25 άτομα. Υπενθυμίζεται ότι τα πρώτα στοιχεία έκαναν λόγο για οίκο ανοχής στο Γκάζι, όπου υπεύθυνος είναι ένας παλιός γνώριμος των αρχών με το μικρό όνομα Βασίλης, όμως τα νέα δεδομένα δείχνουν διαμέρισμα airbnb στο κέντρο της Αθήνας.

Οι αστυνομικοί «ξεσκονίζουν» τη λίστα των 212 προφίλ που έφτιαξαν άνδρες από όλη τη χώρα για να συνομιλούν μέσω της εφαρμογής BlindChat με το παιδί. Από αυτούς, 18 προσήλθαν αυτοβούλως στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων και υποστήριξαν ότι απλά συνομιλούσαν με το παιδί χωρίς να το συναντήσουν ποτέ. Όμως για τρεις από αυτούς, έναν 39χρονο, έναν 55χρονο και έναν 43χρονο εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης καθώς είχαν συναντήσει από μια έως τρεις φορές ο καθένας το κοριτσάκι.

Οι επόμενοι δύο

Στους αναλυτές της Ασφάλειας που κλήθηκαν από τις 3 Σεπτεμβρίου να αξιολογήσουν και να χειριστούν την υπόθεση του Κολωνού, η πρώτη “κόκκινη λίστα” των βιαστών απαρτιζόταν από 10 ονόματα. Για τους 8 από αυτούς, εκδόθηκαν ήδη εντάλματα σύλληψης. Οι 4 είναι στη φυλακή και οι επόμενοι στη διαδικασία απολογίας και προφυλάκισης. Υπάρχουν όμως και δύο ακόμη περιπτώσεις που η έρευνα προχωρά με γοργούς ρυθμούς και έχει μπει στο τελευταίο στάδιο πριν ταυτοποιηθούν πλήρως, αναγνωριστούν από το κοριτσάκι και οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Όλα δείχνουν ότι μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε τα δύο νέα εντάλματα σύλληψης.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία «Eva»: Μέτωπο καταιγίδων μήκους 900 χιλιομέτρων πλησιάζει τη Δυτική Ελλάδα (Χάρτες)

Μάνδρα: Επιβεβαιώνει η νεκροψία τους ισχυρισμούς του 14χρονου – Στην Ευελπίδων, μαζί με τον πατέρα του

Μαρουσάκης για κακοκαιρία EVA: «Καλύτερα να αναβληθεί το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός – Θα ρίξει πάρα πολύ νερό!» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 01:38