search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 08:26
MENU CLOSE

Ο καλός οικοδεσπότης Δημήτρης Μάντζος

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2254
03/11/2022
06.11.2022 07:00
mantzos76-new

Εκτός από εκπρόσωπος Τύπου, είναι και καλός οικοδεσπότης. Ο λόγος για τον Δημήτρη Μάντζο, ο οποίος γιόρτασε την ονομαστική του εορτή μαζί με φίλους, συντρόφους και δημοσιογράφους.

Ο «Δημήτρης του ΠΑΣΟΚ» έκανε πάρτι για τη γιορτή του στο Galaxy και το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Σπυρόπουλος, η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου Αναστασία Σιµητροπούλου, ο πρώην εκπρόσωπος τύπου Παύλος Χρηστίδης, η στενή συνεργάτιδα του προέδρου Μάρα Κουκουδάκη, ο δικηγόρος Μιχάλης Καλαντζόπουλος και πολλοί δημοσιογράφοι. Από το πάρτι δεν μπορούσε να λείψει και η στήλη μας.

Ας μείνουμε στον Δημήτρη Μάντζο, ο οποίος θύμισε σε όλους ποιος είχε πρωτοπεί το «Μαξίμου Α.Ε.» στην πολιτική ζωή της χώρας. Σε τηλεοπτική εκπομπή είπε ότι το «Μαξίμου Α.Ε.» – το οποίο ακούγεται συχνά από ΣΥΡΙΖΑ και ΜέΡΑ25 – πρώτη το είπε η Φώφη Γεννήματα. Και να σκεφτεί κανείς ότι τότε δεν είχαν σκάσει τόσες υποθέσεις όπως και σήμερα (Πάτσης, αναθέσεις κ.λπ.).

Διαβάστε επίσης:

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Παντρεύεται στη Ρώμη

Ποταμίσιοι σε αναζήτηση πολιτικής… όχθης

Συνεχίζονται τα δωράκια στην αντιπολίτευση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 08:25