search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 15:07
MENU CLOSE

Τραγωδία στην Κοζάνη: Νεκρός 55χρονος – Πνίγηκε τρώγοντας μηλόπιτα

07.11.2022 18:32
ekav_new

Τραγωδία σημειώθηκε στην Κοζάνη, όταν ένας 55χρονος πέθανε από ένα κομμάτι μηλόπιτας.

Ο άτυχος άνδρας ζούσε σε χωριό στην Κοζάνη και πέρασε από το σπίτι του αδελφού του να τον επισκεφτεί. Αυτό του πρότεινε να τον κεράσει λίγη μηλόπιτα και εκείνος δέχτηκε και τίποτε δεν προμήνυε την τραγική εξέλιξη.

Ο 55χρονος έπεσε στο έδαφος και κάθε λεπτό ήταν κρίσιμο για τη ζωή του. Η κόρη του καταγγέλλει πως πέρασαν τουλάχιστον τρία άτομα εκ των οποίων κανένα δεν τον βοήθησε.

«Πήγε να δει τον θείο μου. Ο θείος μου του έδωσε μηλόπιτα και στον δρόμο μάλλον την έφαγε και πνίγηκε και ο πνιγμός έφερε την ανακοπή, πνευμονική εμβολή και επειδή έπεσε κάτω, ήταν εγκεφαλικά νεκρός μετά», λέει στο MEGA η κόρη του θύματος.

«Ένας γείτονας ειδοποίησε τον θείο μου ο οποίος του έκανε ΚΑΡΠΑ, συνήλθε, αλλά ο εγκέφαλός του ήταν χωρίς οξυγόνο πάνω από 15 λεπτά. Αν ο γείτονας έκανε ίσως ΚΑΡΠΑ πριν ειδοποιήσει τον θείο μου, αν κάποιος έκανε ΚΑΡΠΑ πριν ειδοποιήσει τον θείο μου… Τον περάσανε τουλάχιστον τρεις χωριανοί».

«O εγκέφαλός του ήταν χωρίς οξυγόνο για 15 λεπτά. Έπρεπε η ΚΑΡΠΑ να γίνει νωρίτερα» λέει συντετριμμένη η κόρη του θύματος.

Διαβάστε επίσης:

Κολωνός: Προκαλεί ο δικηγόρος του 55χρονου – «Θα έπρεπε να του ζητήσουμε συγγνώμη – Δεν συνάντησε ποτέ την 12χρονη»

Πέθανε η «θρυλική Τασούλα» – Η απαγωγή της παραλίγο να γίνει αιτία για τη «Μάχη της Κρήτης»

Metron Analysis: Οκτώ στους δέκα θεωρούν αργή την απονομή της Δικαιοσύνης – Φταίει το πολιτικό σύστημα, λένε τρεις στους τέσσερις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 15:07