search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 20:07
MENU CLOSE

Μαρινάκης για υποκλοπές: «Δεν αρκεί η κατηγορηματική άρνηση του πρωθυπουργού» (Video)

08.11.2022 10:16
marinakis_new

Στις αιχμές που άφησε ο πρωθυουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΑΝΤ1, απάντησε ο εφοπλιστής, εκδότης – καναλάρχης και ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο κ. Μαρινάκης ζήτησε τη διαλεύκανση της υπόθεσης των υποκλοπών, ενώ τόνισε ότι οι αναφορές σε εκβιασμούς και αλλαγές θέσεων και απόψεων αφορούν μόνο όσους «εμπλέκονται σε εξωθεσμικές παρακολουθήσεις και στον υπόκοσμο».

Αναλυτικά η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο πρωθυπουργός με τη συνέντευξή του αποδέχθηκε την ύπαρξη δικτύου παρακολουθήσεων στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό predator, από συγκεκριμένους κύκλους. Αρνήθηκε βεβαίως τη δική του συμμετοχή. Δεν θα μπορούσε άλλωστε. Ωστόσο δεν αρκεί η κατηγορηματική άρνηση του. Οφείλει πράξεις και κινήσεις συγκεκριμένες προκειμένου να προστατεύσει το δημόσιο συμφέρον από το υπαρκτό, επικίνδυνο και βαθιά αντιδημοκρατικό δίκτυο παραβίασης θεμελιωδών δικαιωμάτων.

Ο Πρωθυπουργός επιβάλλεται να βρει την τόλμη, να κινήσει γη και ουρανό, ώστε να διαλευκάνει αυτή την τόσο νοσηρή υπόθεση και να φέρει ενώπιον της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης τους υπαίτιους αυτής της τόσο άθλιας ιστορίας που νοθεύει τη Δημοκρατία και υπονομεύει τους θεσμούς.

Οι δε αναφορές σε εκβιασμούς, υπαγορεύσεις, αλλαγές θέσεων και απόψεων δεν μας αφορούν, δεν μας ταιριάζουν. Μόνο όσοι εμπλέκονται σε εξωθεσμικές παρακολουθήσεις και στον υπόκοσμο, καταφεύγουν σε τέτοια μέσα.

Εμείς τις ίδιες αρχές και αξίες της φιλελεύθερης Δημοκρατίας υπηρετήσαμε εξ αρχής και σε αυτές επιμένουμε. Χωρίς αναστολές, χωρίς φόβο και με το αυτό πάθος“.

Διαβάστε επίσης

Κίνηση τώρα: Χαμηλές ταχύτητες σε Κηφισό και Αττική Οδό – Πού υπάρχουν προβλήματα (live χάρτης)

Υπουργείο Παιδείας: Από σήμερα οι αιτήσεις για τις κατ’ εξαίρεση μετεγγραφές φοιτητών

Θανατηφόρο τροχαίο μπροστά στη Βουλή τα ξημερώματα – Νεκρός ένας μοτοσυκλετιστής (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 20:07