search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 07:16
MENU CLOSE

Μπορεί ο Πούτιν να ζήσει πιο πολύ από ένα καρπούζι;

10.11.2022 12:59
putin_watermelon_new

Η αρχή έγινε με την πρώην πρωθυπουργό της Βρετανίας, Λιζ Τρας, η οποία όταν πλέον έγινε σαφές πως ήταν θέμα χρόνου να εγκαταλείψει την πρωθυπουργία, κάποιοι δημοσιογράφοι με αρκετό χιούμορ την έβαλαν σε διαγωνισμό πολιτικής επιβίωσης με αντίπαλο ένα… μαρούλι.

Για την ιστορία το μαρούλι κέρδισε κατά κράτος την Λιζ Τρας.

Τώρα, στο ίδιο μοτίβο, κάποιοι Ουκρανοί που έχουν χιούμορ και λόγο να θέλουν να δουν την αποκαθήλωση του Βλαντίμιρ Πούτιν, θέτουν το ερώτημα αν μπορεί ο Πούτιν να έχει πολιτικό βίο μεγαλύτερο από τη ζωή ενός καρπουζιού.

Ένα ερώτημα που συνοδεύεται από την ανάρτηση της φωτογραφίας του Πούτιν δίπλα σε ένα καρπούζι.

Αφορμή για την έναρξη αυτού του διαγωνισμού επιβίωσης μεταξύ Πούτιν και καρπουζιού είναι η είδηση ότι οι ρωσικές δυνάμεις αναδιπλώνονται από τμήματα της Χερσώνας, την οποία αν χάσει ο Πούτιν θα θεωρηθεί μία ταπεινωτική ήττα.

Οι Ουκρανοί προφανώς ενθουσιάστηκαν από τα νέα από την Χερσώνα, παρόλο που ο πρόεδρος της χώρας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, τους ζήτησε να είναι επιφυλακτικοί και προσεκτικοί.

Ήδη στα social media κυκλοφορούν ευρέως διάφορες χιουμοριστικές προσεγγίσεις του θέματος, με πιο χαρακτηριστική την φωτογραφία του Βλαντίμιρ Πούτιν δίπλα στο καρπούζι, που συνοδεύεται από ένα ερώτημα που συνοψίζει τους ευσεβείς πόθους των Ουκρανών.

Γιατί όμως επιλέχτηκε το καρπούζι ως «αντίπαλος επιβίωσης» του Πούτιν; Επειδή η Χερσώνα, όπου λέγεται πως αναδιπλώνονται οι Ρώσοι, είναι ξακουστή για τα καρπούζια που παράγει.

Στην πολιτική σκηνή της Βρετανίας το μαρούλι αναδείχτηκε νικητής στην μάχη επιβίωσης με την Λιζ Τρας. Οι Ουκρανοί θέλουν να ποντάρουν στο καρπούζι, για την περίπτωση Πούτιν, αλλά μέχρι στιγμής δεν διαφαίνεται κάποιος ισχυρός αντίπαλος για τον ηγέτη του Κρεμλίνου.

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ – Ενδιάμεσες εκλογές: Αναζητείται ο νικητής – Αναβολή για το «κόκκινο κύμα» Τραμπ (Video)

Ουκρανία: Υποχώρηση του ρώσικου στρατού από την Χερσώνα – Πάνω από 100.000 οι απώλειες της Μόσχας (Videos)

ΗΠΑ: Η μητρική των Facebook και Instagram, απολύει 11.000 εργαζομένους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 07:12