search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 06:58
MENU CLOSE

Πέθανε ο Kevin Conroy – Ήταν η θρυλική φωνή του Batman (Video)

11.11.2022 20:38
batman_new

Ο Kevin Conroy, η φωνή του Batman στη σειρά κινουμένων σχεδίων της δεκαετίας του 1990 και στη σειρά βιντεοπαιχνιδιών Arkham, πέθανε σε ηλικία 66 ετών.

Σύμφωνα με ανάρτηση της φίλης του και ηθοποιού Diane Pershing, ο Conroy ήταν άρρωστος εδώ και αρκετό καιρό. Για την ώρα δεν έχουν αποκαλυφθεί περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θάνατό του.

Ο Kevin Conroy χαρακτηριζόταν από πολλούς ως η φωνή του Batman, αφού εδώ και δεκαετίες ενσάρκωνε τον χαρακτήρα για αμέτρητες σειρές, ταινίες και παιχνίδια.

Ο Conroy παρέμενε ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γεγονός που κάνει τον ξαφνικό θάνατό του ακόμα πιο συγκλονιστικό. Για παράδειγμα, πρόσφατα είχε ευχηθεί στους fans χαρούμενο Halloween.

Παράλληλα, όπως επισημαίνει και η Pershing, παρόλο που ήταν άρρωστος, ο Conroy αφιέρωνε πολλές από τις δυνάμεις και το χρόνο του για να ταξιδεύει και να συμμετέχει σε συνέδρια και να αλληλοεπιδρά με τους fans.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε η ηθοποιός Μίνα Αδαμάκη σε ηλικία 78 ετών – Πένθος στο ελληνικό θέατρο

«Επιστρέφει» το Χόλιγουντ στη Θεσσαλονίκη – Γυρίσματα για δύο ταινίες στην πόλη

Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη καρδιολόγος για σεξουαλική παρενόχληση 42χρονης μέσα στο ιατρείο του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 06:54