search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 16:43
MENU CLOSE

Ντόναλντ Τραμπ: Ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για τις εκλογές του 2024

12.11.2022 09:08
tramp- cnn- new
Photo: Twitter

Ο Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να ανακοινώσει την ερχόμενη Τρίτη πως θα είναι «υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές» των ΗΠΑ του 2024, διαβεβαίωσε ένας στενός σύμβουλός του.

Ο Ρεπουμπλικάνος μεγιστάνας είχε ήδη προαναγγείλει πως θα κάνει μια «σημαντική ανακοίνωση» από την κατοικία του στο Μαρ-α-Λάγκο της Φλόριντα.

«Ο πρόεδρος Τραμπ θα ανακοινώσει την Τρίτη πως θα είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές. Και θα είναι μια πολύ επαγγελματική, πολύ προσεγμένη ανακοίνωση», δήλωσε ο σύμβουλός του Τζέισον Μίλερ στο «War Room», το podcast του Στιβ Μπάνον, ενός άλλου στενού φίλου του Ντόναλντ Τραμπ. Ο 76χρονος Ρεπουμπλικάνος θεωρεί ότι «δεν τίθεται καν» ζήτημα για το αν θα είναι υποψήφιος, ανέφερε ο Μίλερ, εξηγώντας πως του είχε μιλήσει νωρίτερα την ίδια ημέρα.

Αυτή θα είναι η τρίτη υποψηφιότητα του Ντόναλντ Τραμπ για τον Λευκό Οίκο. Παρότι η επιρροή του στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα παραμένει αδιαμφισβήτητη, εμφανίστηκε αποδυναμωμένος στις ενδιάμεσες εκλογές αφού απογοήτευσαν πολλοί από τους εκλεκτούς του.

Διαβάστε επίσης:

Artemis 1: Την Τετάρτη η εκτόξευση του πυραύλου για τη Σελήνη

Ουκρανία: «Ο πόλεμος συνεχίζεται», υπενθυμίζει ο ΥΠΕΞ μετά την ανακατάληψη της Χερσώνας

Τετ α τετ Μπάιντεν και Τζινπίνγκ στο Μπαλί: Οι «κόκκινες» γραμμές, η Ταϊβάν και τα μηνύματα στον Πούτιν (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 16:43