search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 02:49
MENU CLOSE

Καινούργιου σε Σπυροπούλου: «Δεν ξέρεις τι Γολγοθά τραβάει η κάθε γυναίκα για να γίνει μητέρα, γλυκιά μου» (Video)

14.11.2022 12:13
spyropoyloy-kainoyrgioy-new

Σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα στον «αέρα» της εκπομπής της προχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή το δελτίο τύπου που εξέδωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μέσω του διικηγόρου της.

Αποκαλώντας «εκστρατεία κατασυκοφάντησής της» τη συζήτηση που γίνεται τις τελευταίες ημέρες γύρω από το όνομά της έπειτα από τη συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη, η παρουσιάστρια επικαλέστηκε την ευαίσθητη περίοδο της εγκυμοσύνης που διανύει, ζητώντας να παύσουν οι «ατιμωτικοί για το πρόσωπό της χαρακτηρισμοί, υπό το μανδύα των δήθεν αξιολογικών σχολίων και κρίσεων»

Η Κατερίνα Καινούργιου, αφού ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε είπε κάτι αρνητικό για εκείνη, σεβόμενη και την κύηση την οποία διανύει, κάλεσε με τη σειρά της την παρουσιάστρια να μην κάνει retweets σχολίων που προσβάλλουν την ίδια, καθώς και αυτή η πράξη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «ποινικά κολάσιμη».

«Σέβομαι κάθε γυναίκα που είναι στην εγκυμοσύνη της. Ξέρει η Κωνσταντίνα και ο κάθε τηλεθεατής εάν εγώ μπορώ να κάνω παιδί ή όχι και πόσο έχω πονέσει εγώ με αυτό το θέμα; Δεν το ξέρει! Σε καθετί που κάνει retweet σε αισχρά σχόλια που βρίζουν εμένα και τη Σταματίνα, που είναι μητέρα τριών παιδιών, και μπλέκουν ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση… κι αυτό λοιπόν είναι ποινικά κολάσιμο!

Ξαφνικά κάνει retweet και κάθεται και μιλάει για έναν άνθρωπο με τον οποίο εγώ υπήρξα πριν 15 χρόνια, που απλά ήταν 10 χρόνια μεγαλύτερός μου, και θα πω και το όνομά του, ήταν ο Ευγένιος ο Κατραβάς, ο αδελφός της Έλενας Κατραβά. Ο άνθρωπος ήταν producer σε ένα project, τον ερωτεύτηκα, ήταν η μόνη σχέση που έκανα από τη δουλειά. Κάθεται λοιπόν και κάνει η Κωνσταντίνα retweet σε άθλια, θλιβερά, σεξιστικά μηνύματα, παλιές φωτογραφίες, πόσο πλαστικιά είμαι, για μένα και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Όταν θέλει λοιπόν να τη σεβαστούν, γιατί εμείς σεβόμαστε και μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να γίνω κι εγώ μαμά. Γιατί εγώ προφανώς δε μπορώ.

Έχω μιλήσει από την αρχή με τα καλύτερα λόγια για την Κωνσταντίνα. Όμως δε μπορείς να χτυπάς άλλες γυναίκες έτσι και δεν ξέρεις τι Γολγοθά τραβάει η κάθε γυναίκα για να γίνει μητέρα, γλυκιά μου» κατέληξε σε έντονους τόνους η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε επίσης:

Ελευθερία Αρβανιτάκη: «Δεν μπορείς να στηρίξεις μια καριέρα σε ριάλιτι» (Video)

Αλμπέρτο Μποτία: Η πρώτη ανάρτηση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης από την Ελένη Φουρέιρα (photo)

Κλαρίς Άλβες: Για μπάνιο στη θάλασσα η σύζυγος του Μαρσέλο – «Ποιος στη χάρη μου» (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32