search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 18:13
MENU CLOSE

Μητσοτάκης: Η προεκλογική περίοδος για τις κάλπες του 2023 άρχισε τον Ιούλιο του 2019

14.11.2022 21:17
mitsotakis-politiki-epitropi-113-new (2)

«Η προεκλογική περίοδος άρχισε στις 8 Ιουλίου του 2019» επισήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο κλείσιμο της συνεδρίασης της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.

«Κάποιοι δημοσιογράφοι έσπευσαν να πουν ότι η σημερινή μου ομιλία ήταν η αρχή της προεκλογικής περιόδου. Τους απαντώ ότι για εμένα η προεκλογική περίοδος για τις εκλογές του 2023 ξεκίνησε στις 8 Ιουλίου του 2019. Γιατί η καλύτερη προετοιμασία εκλογών είναι το πλούσιο έργο το οποίο έχουμε παράγει αυτά τα 3,5 χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Στη διάρκεια της παρέμβασής του στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στην υπόθεση των παρακολουθήσεων που συνταράσσει το πολιτικό σκηνικό της χώρας, μίλησε για «εξωθεσμικά κέντρα» που «δείχνουν τα δόντια τους» και επιδιώκουν πολιτική ανωμαλία.

«Η διεθνής κρίση γεφυρώνεται με επιδιώξεις άλλων κέντρων που επιδιώκουν τη φθορά της κυβέρνησης. Επιδιώκουν ρήξη στις σχέσεις εμπιστοσύνης ανάμεσα στην πολιτεία και τους πολίτες και τη διαμόρφωση αρρωστημένης κατάστασης», προσθέτοντας ότι «έχουμε ενοχλήσει πολλούς, η δυναμική έχει αφαιρέσει ισχύ από διάφορα κέντρα. Κάποιοι μας “δείχνουν τα δόντια” τους, εμείς οι Νεοδημοκράτες δεν “μασάμε», είπε ο πρωθυπουργός.

Σε εξαιρετικά υψηλούς τόνους δήλωσε για τις παρακολουθήσεις ότι «συνειδητά μπερδεύουν νόμιμες επισυνδέσεις μιας κρατικής υπηρεσίας ασφάλειας με κακόβουλα λογισμικά, που μπορεί να χρησιμοποιεί οποιοσδήποτε. Και επιχειρούν να πείσουν, για ποιο πράγμα άραγε; Ότι δεν είχα άλλη δουλειά, από το να ακούω τους υπουργούς μου, τις γυναίκες τους; Τη γραμματέα μου; Ηθοποιούς; Ούτε καν τους πολίτικους μου αντιπάλους;», κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ για «βούρκο» και «λάσπη», αλλά και κατηγορώντας τον Α. Τσίπρα ότι παραδέχθηκε ότι επί κυβέρνησής του λειτουργούσαν στην Ελλάδα παράνομα λογισμικά παρακολούθησης -όπως το Pegasus- λέγοντας, μάλιστα, ότι υποψιάζεται ότι και το δικό του τηλέφωνο τελούσε υπό παρακολούθηση.

Διαβάστε επίσης:

Ευάγγελος Αποστολάκης: Η Tουρκία δεν μπορεί να διαχειριστεί έναν πόλεμο με την Ελλάδα

ΣΥΡΙΖΑ: Παραλήρημα Μητσοτάκη μπροστά στο πολιτικό του τέλος – Ο θύτης των υποκλοπών προσπάθησε να εμφανιστεί ως θύμα

Γιάννης Οικονόμου: Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για εμπάθεια και διαστρέβλωση λόγων και γεγονότων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 18:12