search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 00:54
MENU CLOSE

Το μήνυμα της Ελεονώρας Μελέτη στον Μητσοτάκη και η απάντηση του πρωθυπουργού (Video)

15.11.2022 13:13
eleonwra meleti

Την επικοινωνία που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη μέσω μηνυμάτων στο Instagram, αποκάλυψε η Ελεονώρα Μελέτη, με αφορμή τη συνάντηση της Βάνας Μπάρμπα με τον πρωθυπουργό.

Όπως είπε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη, «θα μοιραστώ κάτι τελείως δικό μου και προσωπικό. Μετά τη συνεργασία που είχαμε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την καμπάνια του 15900, για τη γραμμή κακοποιημένων γυναικών, όταν έγινε γνωστή η υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, συναισθηματικά καταβεβλημένη και σε πολύ μεγάλη ταραχή, πήρα την πρωτοβουλία και του έστειλα μήνυμα στο Instagram.

Δεν περίμενα ποτέ ούτε ότι θα το διαβάσει, ούτε ότι θα το δει. Του είπα ότι πρέπει οπωσδήποτε να κάνει κάτι ώστε τα παιδιά σε αυτή τη χώρα να νιώθουν ασφαλή. Και όχι μόνο το είδε, απάντησε κιόλας. Αυτό είναι ένα καλό στοιχείο ενός ανθρώπου που έχει τα αφτιά του ανοιχτά στους πολίτες».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Τσουρός σχολίασε ότι «καλό θα ήταν να έχει τα αφτιά του ανοιχτά σε όλους τους πολίτες και όχι στη Μπάρμπα και στη Μελέτη».

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ για την αυτοδιοίκηση: Τι σημαίνει η πρώτη κοινή εκδήλωση υποψηφίων περιφερειαρχών

Μάντζος για το Μουντιάλ του Κατάρ: «Το ποδόσφαιρο έχει ήδη πληγεί σοβαρά»

Φλώρινα: Η βόλτα του Θεοδωρικάκου με τον τετράποδο «νέο φίλο» του (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 00:50