search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 05:05
MENU CLOSE

Έλον Μασκ: Εκβιάζει το προσωπικό του Twitter – Δύο ημέρες προθεσμία για να μείνουν ή να φύγουν

16.11.2022 19:39
elon musk_new

Συνεχίζει να προκαλεί ο μεγιστάνας, ιδιοκτήτης πια του Twitter Έλον Μασκ , ζητώντας από τους εργαζόμενους της εταιρείας να αποφασίσουν μέσα σε δύο ημέρες αν θα μείνουν ή θα φύγουν από την εταιρεία, διαλέγοντας το μονοπάτι από «το σταυροδρόμι» που τους έθεσε το αφεντικό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Έλον Μασκ έστειλε το email με τίτλο«το σταυροδρόμι», ζητώντας από τους υπαλλήλους να διαλέξουν… μονοπάτι:  Να γίνουν μέρος του νέου «σκληροπυρηνικού» Twitter ή να απολυθούν με αποζημίωση τους μισθούς τριών μηνών.

Ο Έλον Μασκ έστειλε το email την Τρίτη και σύμφωνα με το Forbes, όσοι θέλουν να μείνουν πρέπει να κάνουν κλικ σε ένα link μέσα στο κείμενο μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (17.11.2022, ώρα Ελλάδας). Όποιος δεν το κάνει, απολύεται.

Ακόμη, ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου ανέφερε στο εν λόγω email ότι το Twitter «θα πρέπει να είναι εξαιρετικά σκληροπυρηνικό» από εδώ και πέρα και τόνισε ότι «αυτό θα σημαίνει πολλές ώρες εργασίας σε υψηλή ένταση και μόνο η εξαιρετική επίδοση θα αποτελεί έναν επιτυχή βαθμό».

Η συγγνώμη του πρώην διευθύνοντος συμβούλου

«Συγγνώμη» για όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα ζήτησε ο πρώην διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής του social medium, Τζακ Ντόρσεϊ, την ώρα που το twitter δεν έχει απαντήσει, μέχρι στιγμής ,στα αιτήματα των διεθνών ΜΜΕ για να σχολιάσει όσα ακούγονται για «το σταυροδρόμι» του Έλον Μασκ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τζακ Ντόρσεϊ ζήτησε συγγνώμη κυρίως για τις 3.700 απολύσεις που έγιναν μέχρι σήμερα στο προσωπικό του Twitter και απολογήθηκε για την «πολύ γρήγορη» ανάπτυξη της επιχείρησης, δηλώνοντας ότι νιώθει συνυπεύθυνος.

«Το προσωπικό του Twitter είναι δυνατό και ανθεκτικό. Θα βρίσκουν πάντα έναν τρόπο, όσο δύσκολη κι αν είναι η στιγμή. Συνειδητοποιώ ότι πολλοί είναι θυμωμένοι μαζί μου. Έχω την ευθύνη για το γιατί όλοι βρίσκονται σε αυτήν την κατάσταση: μεγάλωσα το μέγεθος της εταιρείας πολύ γρήγορα. Ζητώ συγγνώμη για αυτό», τόνισε ο Τζακ Ντόρσεϊ.

«Είμαι ευγνώμων και αγαπώ όλους όσους έχουν δουλέψει ποτέ στο Twitter. Δεν περιμένω να είναι αμοιβαίο αυτή τη στιγμή…ή ποτέ…και καταλαβαίνω», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: Η γυναίκα τρομοκράτης συνδέεται με το Εθνικιστικό Κίνημα του Μπαχτσελί – Νέο βίντεο ντοκουμέντο

Πύραυλοι στην Πολωνία: Ο Ζελένσκι πίεζε Μπάιντεν και ΝΑΤΟ να κηρύξουν πόλεμο στη Ρωσία

Washington Post: Με τέτοιους συμμάχους, τι να τους κάνεις τους εχθρούς –  Ο Ερντογάν απειλεί ότι θα έρθει νύχτα στην Ελλάδα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58