search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 23:21
MENU CLOSE

Άδωνις Γεωργιάδης: Η ειρωνική ανάρτηση μετά την προσωπική επίθεση στον Τσίπρα – Σκληρή απάντηση Καλπάκη

17.11.2022 16:34
adonis_georgiadis710_new

Απάντηση στον Άδωνι Γεωργιάδη έδωσε ο Στέργιος Καλπάκης, μέσα από την προσωπική του σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για την προσωπική επίθεση σε βάρος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

«Διάβασα την ανακοίνωση του ⁦Αλέξη Τσίπρα (σ.σ. η ανακοίνωση ήταν του ΣΥΡΙΖΑ) για το ότι τον αποκάλεσα “ανεπάγγελτο τεμπέλη” εν τη ρύμη του λόγου μου χθες στην Βουλή. Ομολογώ ότι μετρώντας σήμερα τα εκατοντάδες του ένσημα στον ιδιωτικό τομέα πριν διοριστεί αρχηγός, ότι έκανα λάθος…» υποστήριξε ο υπουργός Ανάπτυξης με ανάρτησή του στο Twitter.

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία απάντησε πως ο υπουργός Ανάπτυξης, “ο οποίος θεωρεί φυσιολογικό να μην έχουν οι άνθρωποι να αγοράσουν ούτε το γάλα του παιδιού τους“, συνεχίζει τις χυδαιολογίες.

«Δεν απαντά, όμως, στο μείζον: Θα πάει τελικώς στον εισαγγελέα για την παρακολούθηση του ίδιου και της συζύγου του με Predator ή έχει να φοβάται κάτι;», αναρωτιέται ο κ. Καλπάκης.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης βυθίζει τη δημοκρατία στον ζόφο των υποκλοπών – Πλησιάζει το πολιτικό του τέλος

Άδωνις για αντικλεπτικά στα βρεφικά γάλατα: «Φυσιολογικό κάποιες αλυσίδες να θέλουν να προστατεύσουν την περιουσία τους» (video)

Μητσοτάκης από Άμφισσα: «Δεν μας αξίζει ένας νέος διχασμός»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 23:19