search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 11:09
MENU CLOSE

Επίθεση Άδωνι κατά Τσίπρα για την ακρίβεια: «Ανεπάγγελτος και τεμπέλης – Δεν ξέρει πώς λειτουργεί η αγορά» (Video)

17.11.2022 10:38
adonis_georgiadis_new

Προσωπική επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή την ακρίβεια και το περιβόητο καλάθι του νοικοκυριού, εξαπέλυσε το απόγευμα της Τετάρτης στην Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης αναφέρθηκε στα αποτελέσματα της μέχρι τώρα εφαρμογής του μέτρου και επιτέθηκε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Τσίπρας που δεν έχει δουλέψει μία μέρα στη ζωή του, δεν ξέρει πώς βγαίνουν τα λεφτά. Ανεπάγγελτος, τεμπέλης, πού να ξέρει πώς βγαίνουν τα λεφτά; O πρόεδρος που έχει δουλέψει το καταλαβαίνει. Άρα λοιπόν, είναι τι αντίληψη έχει ο καθένας. Αν έχεις κάνει εμπόριο όπως εγώ μικρός και έχεις δουλέψει και καταλαβαίνεις πώς βγαίνουν τα λεφτά,και πώς λειτουργεί η αγορά, καταλαβαίνεις γιατί τα μίντια και το σόου είναι οργανικό στοιχείο του καλαθιού για να πετύχει», είπε μεταξύ άλλων ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Παράλληλα, ο υπουργός τόνισε ότι είναι η ακρίβεια που αδειάζει μέσα σε λίγες μέρες το πορτοφόλο των νοικοκυριών είναι «ακρίβεια Πούτιν» και «δεν είναι ακρίβεια Μητσοτάκη».

«Θα πάμε κόντρα στο μεγάλο ρεύμα του πληθωρισμού που υπάρχει σε όλη την Ευρώπη και όταν οι άλλοι θα ανεβαίνουν, εμείς θα πέφτουμε. Όσο σε εμάς θα πέφτουν οι τιμές, εσείς θα με βρίζετε, αλλά δεν πειράζει, θα κερδίζουν οι καταναλωτές λεφτά. Αυτό με ενδιαφέρει, αυτό μου δίνει χαρά», πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε επίσης:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ομιλία σε διεθνές συνέδριο στους Δελφούς

Κατρούγκαλος: «Μνημείο συσκότισης και διαστρέβλωσης της αλήθειας οι δηλώσεις Οικονόμου»

Νικόλ Μαλλιωτάκης: Θα συνεχιστεί η αντίθεση στο Κογκρέσο για τα τουρκικά F-16

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 11:06