search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:14
MENU CLOSE

Χρύσα Παπά: «Οι έρωτές μου ευτυχώς δεν κατέληξαν σε γάμο» (Videos)

17.11.2022 12:58
chrisa-papa-new

Για τα παιδικά της χρόνια, τις κρυφές σπουδές που έκανε στην υποκριτική, αλλά και για τους έρωτές της μίλησε η Χρύσα Παπά.

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή “The2night Show“, η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη «Γη της Ελιάς», μεταξύ άλλων, δηλώνει χαρούμενη που καμιά από τις σχέσεις της δεν κατέληξε σε γάμο.

«Μεγάλωσα σε μία συντηρητική οικογένεια με την καλή έννοια. Οι γονείς μου είχαν σούπερ μάρκετ και ήταν δουλειά, σπίτι, οικογένεια. Στις Πανελλήνιες πέρασα στη γαλλική Σχολή και τελείωσα τις σπουδές μου. Οι δικοί μου δεν ήθελαν να γίνω ηθοποιός» σημείωσε αρχικά, ενώ σχολιάζοντας τα τατουάζ της, αποκάλυψε τις ιστορίες που κρύβονται πίσω από αυτά.

«Υπήρχε μια φράση που την είχα βάλει σαν post-it στο ψυγείο όταν ήρθαν στην Αθήνα και τώρα έχω κάνει τατουάζ πια εδώ. “Τα όνειρα που εγκαταλείπεις, επιστρέφουν σαν εφιάλτες”. Στο λέω και κάθε φορά που το λέω… Το έχω κάνει πια τατουάζ εδώ, στο πλάι. Όταν μπήκα στο Πανεπιστήμιο, πριν μπω στη δραματική σχολή, είχα μια φλόγα να πάω προς την υποκριτική. Πάω στο Πανεπιστήμιο, λοιπόν, όπου ακούω για μια θεατρική ομάδα και πηγαίνω. Εκεί υπήρχε ένας πίνακας που έγραφε “τα όνειρα που εγκαταλείπεις γυρνούν σαν εφιάλτες” με τις περισπωμένες, τις δασείες κλπ.

Το πήρα σαν σημάδι από τον Θεό, γιατί πιστεύω και πολύ, να μην το παρατήσω. Έκτοτε αυτό ήταν post-it στα ψυγεία μου, όπου κι αν έμενα, και μετά έγινε τατουάζ πάνω μου εδώ και δέκα χρόνια. Πάντα λέω στους ανθρώπους να μην παρατάμε τίποτα από αυτά που ονειρευόμαστε, γιατί η ζωή είναι δικιά μας και κανενός άλλου.

Ήταν δύσκολα τον πρώτο καιρό στην Αθήνα, αλλά είχε ενδιαφέρον όλο αυτό το ψάξιμο. Ο πρώτος πρωταγωνιστικός ρόλος στην τηλεόραση ήρθε το 2008 στα “Μυστικά της Εδέμ”»

«Έχω ζήσει τους έρωτές μου και ευτυχώς δεν κατέληξαν σε γάμο»

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή η Χρύσα Παπά τόνισε ότι έχει υπάρξει πολύ ερωτευμένη, ωστόσο, πιστεύει ότι ήταν για καλό που καμιά από τις σχέσεις της δεν κατέληξε σε γάμο.

«Έχω ζήσει τους έρωτές μου και ευτυχώς δεν κατέληξαν σε γάμο, γιατί αν ήταν να γίνει, θα είχε γίνει. Έφτασα κοντά σε γάμο. Δεν θέλω να είμαι με έναν άνθρωπο για να περνάω καλά στη ζωή μου, αλλά για να περνάω καλύτερα. Καλά περνάω και μόνη μου» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Παναγιώτης Σαπουνάκης: Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο μικρός Ορέστης από τη σειρά «Νταντά για όλες τις δουλειές» (Video)

Γουίλ Σμιθ: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας του ταινίας, της πρώτης μετά το χαστούκι στον Κρις Ροκ (Video)

Μισέλ Ομπάμα: Ξεκινά περιοδείες για το βιβλίο της και προειδοποιεί τον Τύπο: «Αφήστε τις κόρες μου ήσυχες»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:10