search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 15:53
MENU CLOSE

Μισέλ Ομπάμα: Ξεκινά περιοδείες για το βιβλίο της και προειδοποιεί τον Τύπο: «Αφήστε τις κόρες μου ήσυχες»

16.11.2022 19:54
obama-new

Καθώς η πρώην «Πρώτη Κυρία» Μισέλ Ομπάμα ξεκινά περιοδείες για να προωθήσει το νέο της βιβλίο σε έξι πόλεις των ΗΠΑ, θέλει οι φωτογράφοι και τα μέσα ενημέρωσης να γνωρίζουν ότι οι κόρες της παραμένουν εκτός ορίων.

Την παραμονή της δημοσίευσης του The Light We Carry, η Μισέλ Ομπάμα, είπε σε μια συνέντευξη στο People en Español ότι η πιο σκληρή αλήθεια που μοιράζεται στο βιβλίο είναι οτιδήποτε έχει να κάνει με τη Μαλία, 24 ετών και η τη Σάσα, 21.

«Είναι δύσκολο για μένα να εμβαθύνω πολύ, για παράδειγμα, στα μαθήματα που έχω μάθει ως γονιός, επειδή προσπαθώ να προστατεύσω την ιδιωτική ζωή των κοριτσιών μου», λέει. «Πρέπει να εξετάσεις το πόσα μοιράζεσαι στις ζωές τους και πόσα βγάζεις στη δημοσιότητα επειδή δεν αναζητούν την προσοχή».

Οι «πρώην πρώτες κόρες», για τις οποίες η Ομπάμα λέει ότι μοιράζονται ένα διαμέρισμα σε περιοχή του Λος Άντζελες, ζουν την ιδιωτική τους ζωή μετά τον Λευκό Οίκο ενώ συχνά καταδιώκονται από παπαράτσι.

Είναι ένα γεγονός της ζωής τους που η μητέρα τους απορρίπτει κατηγορηματικά, παρόλο που τραβάει λίγο την αυλαία της ζωής της διάσημης οικογένειάς της για να μοιραστεί πώς, για παράδειγμα, η ίδια και ο σύζυγός της Μπαράκ αντιμετωπίζουν το γεγονός ότι τα παιδιά έχουν φύγει από το σπίτι και την ανατροφή των παιδιών από μακριά. Όπως αποδεικνύεται από το βιβλίο, ο πρώην πρόεδρος είναι ο πιο δραστήριος στην αποστολή μηνυμάτων, στέλνοντας συνεχώς στα κορίτσια άρθρα σχετικά με την ασφάλεια.

«Προσπαθώ να είμαι χρήσιμη» στο θέμα της ανατροφής των παιδιών, εξηγεί η Ομπάμα στην ισπανόφωνη εφημερίδα, «και τα μόνα μου παραδείγματα είναι στη δική μου ανατροφή». Έτσι, προσθέτει, «βρίσκω ότι είναι ένας διαρκής αγώνας να δίνουν και να παίρνουν».

«Προσπαθώ να δώσω στα ΜΜΕ να καταλάβουν ότι τα κορίτσια μου δεν ζητούν να είναι στο προσκήνιο. Δεν είναι αστέρια των social media. Δεν ψάχνουν να ακολουθηθούν από τους παπαράτσι μόνο και μόνο επειδή η μαμά τους έγραψε ένα βιβλίο… Και ελπίζω τα μέσα ενημέρωσης να με ακούσουν όταν το λέω αυτό», λέει η Ομπάμα.

Η ίδια απαντώντας σε σχετική ερώτηση, πρόσθεσε ότι οι κόρες της διάβασαν και ενέκριναν τα αποσπάσματα του βιβλίου για αυτές πριν από τη δημοσίευση, αλλά επανέλαβε: «Δεν αναζητούν τη δημοσιότητα».

Διαβάστε επίσης:

Cobra Kai: Η έπαυλη του «Ντάνιελ Λαρούσο» διατίθεται προς ενοικίαση – Χαμόγελα από τους fans της σειράς

Marilyn Manson: Σε «πτώση» η καριέρα του μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση

Νίκος Μουτσινάς για GNTM: Πλέον γελάς πιο πολύ στον «Σασμό», αυτές κλαίνε κάθε μέρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 15:53