search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 05:26
MENU CLOSE

Cobra Kai: Η έπαυλη του «Ντάνιελ Λαρούσο» διατίθεται προς ενοικίαση – Χαμόγελα από τους fans της σειράς

16.11.2022 19:20
cobra_new

Η έπαυλη του «Ντάνιελ Λαρούσο» από το «Cobra Kai» διατίθεται προς ενοικίαση, κάτι που ενθουσίασε τους θαυμαστές της σειράς.

Οι θαυμαστές της επιτυχημένης σειράς του Netflix, με ένα μεγάλο χαμόγελο υποδέχτηκαν την είδηση, η οποία έγινε γνωστή, όταν μια πλατφόρμα ανάρτησε το πολυτελές σπίτι βάζοντας του τον τίτλο «Cobra Kai Mansion».

Οι λάτρεις του spinoff του Karate Kid, πρόκειται να απολαύσουν τους χώρους, στους οποίους κινήθηκαν οι ηθοποιοί της δημοφιλούς σειράς.

Η έπαυλη, όπου έγιναν τα γυρίσματα βρίσκεται στην Ατλάντα της Τζόρτζια και έχει μία πισίνα με θαλασσινό νερό, ομπρέλες, ξαπλώστρες, τραπέζια για μεσημεριανό γεύμα, ψησταριά και φούρνο που περιλαμβάνονται στην τιμή ενοικίασης, η οποία αγγίζει τα 100 δολάρια ανά ώρα. Επιπλέον ανέσεις στο πολυτελές ακίνητο, όπως για παράδειγμα η χρήση του τζακιού, προστίθενται στο ποσό. 

Η βίλα της σειράς δεν ήταν όμως μονάχα το μέρος, όπου ζούσε ο Ντάνιελ Λα Ρούσο, το οποίο υποδύθηκε ο Ραλφ Μάτσιο, με την οικογένειά του, ήταν και το μέρος στο οποίο διαδραματίστηκαν μερικές από τις πιο σημαντικές σκηνές της σειράς. Οι μάχες ανάμεσα στον Λα Ρούσο και τον Τζόνι Λόρενς, τον οποίο ενσάρκωσε ο Γουίλιαμ Ζάμπκα, είναι κάποια από τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στην οικία. 

Παρά το γεγονός, ότι στο Cobra Kai, εκτυλίχθηκαν πολλά πάρτι στη λαμπρή έπαυλη, οι ενοικιαστές έχουν θέσει ως ρητό και απαράβατο κανόνα, πως η οργάνωση οποιασδήποτε εκδήλωσης απαγορεύεται.  

Διαβάστε επίσης:

Λάκης Γαβαλάς: «Bρείτε μου έναν σχεδιαστή που έχει δώσει περισσότερα λεφτά από εμένα στο δημόσιο» (Video)

Marilyn Manson: Σε «πτώση» η καριέρα του μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση

Νίκος Μουτσινάς για GNTM: Πλέον γελάς πιο πολύ στον «Σασμό», αυτές κλαίνε κάθε μέρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32