search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 06:16
MENU CLOSE

Λάκης Γαβαλάς: «Bρείτε μου έναν σχεδιαστή που έχει δώσει περισσότερα λεφτά από εμένα στο δημόσιο» (Video)

16.11.2022 18:32
lakisgavalas_new

Ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4 όπου και μίλησε για τη ζωή του, αλλά και το διάστημα που πέρασε στη φυλακή.

Ο σχεδιαστής μόδας αναφέρθηκε στη καρμική σχέση που έχει με τις φυλακές, αφού έχει μεγαλώσει στον Κορυδαλλό, μπήκε στις φυλακές και στη συνέχεια παρουσίασε το βιβλίο του εκεί.

Ωστόσο, όπως είπε θεωρεί ότι ενώ έχει προσφέρει πολλά στη χώρα, αυτή δεν του το έχει ανταποδώσει πίσω.

«Έχω αισθανθεί ότι είμαι ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει τόσα πολλά, που η χώρα του δεν το αναγνωρίζει. Κάνω τόσο μεγάλο θέμα τη φυλακή, που με έκανε σταρ. Από αλλού ήθελα να γίνω και από αλλού έγινα» είπε αρχικά.

«Προκαλώ να μου βρείτε έναν σχεδιαστή που έχει δώσει περισσότερα λεφτά από εμένα στο δημόσιο. Εγώ είμαι υπηρέτης του luxury ως δουλειά. Είμαι ένας καθημερινός άνθρωπος που πηγαίνω παντού, γιατί να με πουν ψώνιο; Για αυτό με αγαπάνε» κατέληξε.

Η εμπειρία του από τις φυλακές

Για το διάστημα που έμεινε στη φυλακή μαζί με την αδερφή του ο Λάκης Γαβαλάς περιέγραψε τις πιο δύσκολες αλλά και τις πιο χιουμοριστικές στιγμές που θυμάται.

«Έκλαψα όταν μου έδωσαν μια χάλια μάσκαρα μιας κρατούμενης γιατί έκανα διάφορα, έκανα τις βλακείες μου και έβαζα μάσκαρα στα μαλλιά μου, δεν με άφησαν να τα βάψω», ανέφερε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Και πρόσθεσε για την αδερφή του: «Έκλαψα από το πείσμα και από την αδικία που ήταν και η αδερφή μου μέσα με ένα ανήλικο παιδί και με έναν  γιο που έμπαινε στο πανεπιστήμιο και δεν μπορούσε να τα χαρεί. Όταν πήγα στην Εισαγγελέα είπα γιατί κρατάτε μια γυναίκα μέσα που δεν φταίει σε τίποτα; Και εκεί έκλαψα μπροστά της. Το μόνο που έκανε ήταν να μου δώσει μία καλή θέση εργασίας, ώστε να είναι λιγάκι πιο εύκολη η ζωή μου εκεί μέσα», είπε ο Λάκης Γαβαλάς καλεσμένος στο Στούντιο 4.

Διαβάστε επίσης

Marilyn Manson: Σε «πτώση» η καριέρα του μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση

Άννα Φόνσου: «Μπήκαν σπίτι να με κλέψουν – Τους έβαλα να φάνε σούπα και τους φιλοξένησα το βράδυ» (Video)

Κέβιν Σπέισι: Νέες κατηγορίες εναντίον του για σεξουαλική επίθεση σε άνδρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32