search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 15:43
MENU CLOSE

Φάνης Μουρατίδης: Με στιγμάτισε ο θάνατος της αδελφής μου (Video)

18.11.2022 11:29
fanis mourtidis new

Αυτή την περίοδο είναι στην επικαιρότητα λόγω της μεγάλης επιτυχίας που έχει το σήριαλ Maestro του Mega, στο οποίο πρωταγωνιστεί.

Εκεί υποδύεται έναν πατέρα μιας βαθύτατα προβληματικής οικογένειας, όπου περισσεύει η υποκρισία στις σχέσεις ανάμεσα στα μέλη της. Ενώ ο ίδιος είναι μπλεγμένος σε δουλειές του υποκόσμου από τις οποίες ξεπλένει χρήματα.

Πρόκειται για τον δημοφιλή ηθοποιό Φάνη Μουρατίδη, ο οποίος έδωσε συνέντευξη σε πρωινή εκπομπή του Μega και αναφέρθηκε στα παιδιά του και τη σχέση που θέλει να χτίσει μαζί τους, στους γονείς του και σε μια απώλεια που τον στιγμάτισε.  

 Ο Φάνης Μουρατίδης δήλωσε πως περνάει πολύ καλά με τους γιους του και θέλει να χαρεί όλες τις στιγμές μαζί τους.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να χωρίζει με τη σύζυγό του, με τον ίδιο να τονίζει πως δεν τον αφορούν ιδιαίτερα, ωστόσο εκείνο που τον απασχολεί είναι η επίπτωση που έχουν αυτά στα παιδιά του.

«Δεν είμαι από τους ανθρώπους που «πάνε» τη ζωή τους. Εγώ αφήνω τη ζωή να με πάει. Αυτό που ήθελα εγώ ήταν αυτό που παρουσίαζαν τα κοινωνικά πρότυπα και οι κοινωνικές ταμπέλες, ενώ η ζωή ξέρει τι είναι το καλύτερο για σένα» τόνισε ο Φάνης Μουρατίδης.

«Επιδιώκω τη σχέση μου με τη μητέρα μου, μαζί της νιώθω ξανά παιδί. Όσο είμαι με την μαμά μου ξαναγίνομαι κακομαθημένος. Μου αρέσει που μπορώ να πετάω το εσώρουχό μου και να βγαίνω και να είναι έτοιμο. Θέλει να με περιποιείται και αυτό είναι κάτι που δεν θέλω να αλλάξει», δήλωσε ο ηθοποιός.

 Όπως αποκάλυψε ο Φάνης Μουρατίδης, εκείνο που τον σημάδεψε ήταν η απώλεια της αδερφής του: «Έχει αποτυπωθεί μέσα μου η απώλεια της αδελφής μου. Γράφει στη ψυχή. Εγώ έχω συναισθηματική μνήμη. Αισθάνθηκα πιο έντονα το ενδιαφέρον και την αγωνία τον γονιών μου, γιατί μετά από μια τέτοια απώλεια φοβόντουσαν. Ήταν δύσκολο».

Διαβάστε επίσης

Βίκυ Καγιά: «Ίσως κάνω ένα μικρό break από την τηλεόραση» (Videos)

Ένταση ανάμεσα σε Κατερίνα Καινούργιου και Ανδρέα Μικρούτσικο – «Θα φαίνομαι σαν Καραγκιόζης»

Σταύρος Σβήγκος: Ξέσπασε ο ηθοποιός – «Ζήσε εσύ με βασικό μισθό και τράβα στο σούπερ μάρκετ» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 15:35