search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 09:34
MENU CLOSE

Βολές Χαρακόπουλου σε Κεραμέως: Ακατανόητη η στάση του υπουργείου Παιδείας

18.11.2022 18:16
5086542

Ευθείες βολές εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ Μάξιμος Χαρακόπουλος κατά της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως, κάνοντας λόγο για «λάθη» και «αστοχίες» της κυβέρνησης που πρέπει «να διορθωθούν».

Κατά τη συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του πρωθυπουργού Γιάννη Μπρατάκο, ο κ. Χαρακόπουλος έθεσε θέματα που αφορούν το νομό που εκπροσωπεί καταλογίζοντας «ακατανόητη στάση του υπουργείου Παιδείας» καθώς όπως λέει «στερεί τα παιδιά της Λάρισας από Πρότυπο Σχολείο, που αποτελεί αυτονόητο δικαίωμα για κάθε νομό».

Ωστόσο, όπως φαίνεται, ο βουλευτής είναι ικανοποιημένος με την εικόνα της κυβέρνησης καθώς εξήρε το έργο της κατά την τελευταία τριετία λέγοντας πως «πραγματοποιήθηκαν σοβαρές τομές που άλλαξαν την εικόνα της Ελλάδας, η οποία ταλαιπωρήθηκε την προηγούμενη δεκαετία από τη βαθιά οικονομική κρίση».

Διαβάστε επίσης:

Καβγάς Λιακούλη – Μαρκόπουλου στην ΕΡΤ: Δεν υπήρξε χειροδικία, αλλά χυδαία επίθεση, λέει η βουλευτής – Τι απαντά ο κ. Μαρκόπουλος

Μητσοτάκης: Φέτος είχαμε περισσότερες φωτιές, αλλά λιγότερες απώλειες (Photos)

Γιάννης Οικονόμου για Αλέξη Τσίπρα: Μας χωρίζει τεκτονικό ρήγμα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 09:33