search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:17
MENU CLOSE

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ξανά εκτός ορίων – Πέταξε το μπαλάκι στον πατέρα του και αποδοκιμάστηκε (Videos)

19.11.2022 10:50
tsitsipas

Εκτός ορίων βγήκε για ακόμα μια φορά ο Στέφανος Τσιτσιπάς, στον αγώνα με τον Αντρέι Ρούμπλεφ για τη θέση στα ημιτελικά του ATP Finals.

Στο 3ο game του 3ου σετ, ο έλληνας τενίστας φανερά εκνευρισμένος για τον τρόπο που εξελισσόταν ο αγώνας πέταξε με δύναμη το μπαλάκι προς την πλευρά που βρισκόταν ο πατέρας του Απόστολος, για να σταματήσει να του μιλάει και να του δίνει οδηγίες, με το κοινό να τον αποδοκιμάζει.

Το σκηνικό έντασης συνεχίστηκε και αργότερα, όταν ο Απόστολος Τσιτσιπάς σε έντονο ύφος μετέφερε στον Στέφανο Τσιτσιπά οδηγίες από τη θέση του, εμφανώς απογοητευμένος με την απόδοσή του.

Ο 24χρονος έλληνας τενίστας μπορεί να μην πέρασε στα ημιτελικά του ATP Finals, αλλά έβαλε στον λογαριασμό του σχεδόν 700.000 ευρώ.

«Είσαι μ@@@@@ς»

Πριν από μερικές εβδομάδες, κατά τη διάρκεια αγώνα με τον Ντένις Νόβακ, στο Indoor τουρνουά, Erste Bank, της Βιέννης, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξέσπασε και πάλι κατά του πατέρα του.

«Είσαι μ@@@@@ς» είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον πατέρα του, τον οποίο στη συνέχεια κάλεσε να φύγει από το γήπεδο, όταν δέχτηκε break στον ξεκίνημα του πρώτου σετ.

Διαβάστε επίσης:

FIBA: Απώλεια της πρώτης θέσης για τις ΗΠΑ μετά από 12 χρόνια

Euroleague: Συντριβή του Παναθηναϊκού στην Τουρκία – Έχασε με 30 πόντους από τη Φενέρμπαχτσε

Εθνική ομάδα: Απογοητευτική εμφάνιση από την Ελλάδα – Έμεινε στο 2-2 με τη Μάλτα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01