search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 03:39
MENU CLOSE

Έλενα Ακρίτα: «Τα παιδιά σκέφτομαι» – Η ανάρτηση για τον πατέρα Αντώνιο

20.11.2022 16:26
akrita-new

Στον ιδρυτή της «Κιβωτού του Κόσμου», πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου, αναφέρθηκε η Έλενα Ακρίτα, σχολιάζοντας μέσω Facebook τις καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

«Υπήρξα εθελόντρια στην “Κιβωτό του Κόσμου¨”, όταν ακόμα ζούσε η διευθύντρια της η Μαρίνα Κατσιμπαλη. Τις πολιτιστικες εκδηλώσεις που οργανώναμε για τα παιδιά (θέατρο μουσική, χορός) τις διέκοψε απότομα ο κόβιντ. Τρεις ιερείς θαύμασα στη ζωή μου. Τον θρυλικό παπα-Γιώργη Πυρουνάκη, τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστασιο και τον πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου. Τον τελευταίο μάλιστα τον υπερασπίστηκα με την καρδιά μου, όταν κατηγορήθηκε για ρατσισμό. Τον εκτιμούσα και τον εμπιστευόμουν. Έκανα λάθος; Έπεσα έξω; Δεν ξέρω… περιμένω κι εγώ όπως όλοι μας, να ολοκληρωθεί η έρευνα. Τα παιδιά σκέφτομαι. Τα παιδιά.», έγραψε η δημοσιογράφος και συγγραφέας.

Διαβάστε επίσης:

Οι τίτλοι από τα Πρωτοσέλιδα των Κυριακάτικων εφημερίδων (Video)

Twitter: «Καμπανάκι» ειδικών – Αν καταρρεύσει θα εξαφανιστούν τεράστια αρχεία της πρόσφατης ανθρώπινης ιστορίας

Μουντιάλ 2022: Το αναλυτικό πρόγραμμα της διοργάνωσης (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07