search
ΣΑΒΒΑΤΟ 25.05.2024 15:47
MENU CLOSE

Σπύρος Παπαδόπουλος για απιστία: «Είπα τον Γιώργο Φούντα θα παριστάνεις; Τι μου έκανες μωρή;» (Videos)

20.11.2022 16:43
spyros_papadopoulos

Για τον έρωτα και την απιστία ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων ο Σπύρος Παπαδόπουλος από τους συντελεστές της εκπομπής «Δύο στη 1» στην ΕΡΤ.

«Τι να πω; Ξέρω εγώ; Εσύ τι λες; Παιδιά ότι θέλετε να πούμε, θα τα πούμε μεταξύ μας. Αλλιώς… Δεν ισχύει για τίποτα το για πάντα. Μόνο κάποιες σταθερές υπάρχουν στη ζωή του καθενός. Οι φίλοι, η οικογένεια, τα παιδιά, οι άνθρωποι που αγαπά και κάποιες αρχές που δεν θέλει να τις παραβεί ποτέ. Από εκεί και πέρα αφήνουμε τη ζωή να αποφασίσει. Ως γνωστόν έχει μεγαλύτερη φαντασία από εμάς» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός απαντώντας στην ερώτηση του Δημήτρη Γιαγτζόλου.

Στις επίμονες ερωτήσεις της Ζωής Κρονάκη για τον έρωτα ο Σπύρος Παπαδόπουλος απάντησε με χαμόγελο: «Τι θες τώρα εσύ ρε παιδί μου; Τι θέλεις;».

»Εντάξει δυσκολεύομαι με τα χρόνια. Μάλλον φταίει η ηλικία. Πολύ δύσκολα να με συγκινήσει κάτι. Μακάρι να βρεθεί. Είμαι μισάνοιχτος», είπε.

»Ακόμα κι όταν μου συνέβη (σ.σ. η απιστία), πήγα σε ένα βράχο, κάπνισα δύο τσιγάρα, που κάπνισα τότε, και μετά είπα οκ. Γιατί είπα τον Γιώργο Φούντα θα παριστάνεις; “Τι μου έκανες μωρή;”. Γελοίο. Ο άνθρωπος για να το έκανε, το ήθελε… Δεν το ανέφερα ποτέ. Να της βγάλεις μετά την Παναγία και να της κοπανάς, εσύ που έκανες αυτό τότε; Αυτό κι αν θα ήταν άνανδρο».

Οι διακοπές και το «Κάνε ότι κοιμάσαι»

Ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι λόγω των γυρισμάτων το καλοκαίρι δεν κατάφερε να κάνει τις διακοπές που συνήθιζε και περιορίστηκε στις 14 ημέρες. Ωστόσο, θεωρεί ότι η σειρά είναι ένα από τα καλύτερα που έχει κάνει στη ζωή του και με τα γυρίσματα δεν κουράζεται.

«Είναι τόσο πιεσμένα τα ωράρια μου που μάλλον θα διάβαζα ή θα έκανα πρόβα. Έκανα μόνο 14 μέρες διακοπές το καλοκαίρι ενώ έκανα 2.5 μήνες. Για αυτό εδώ και πολλά χρόνια δεν έχω κάνει καλοκαιρινή δουλειά, περιοδεία, Επιδαύρους κτλ. Το “Κάνε ότι κοιμάσαι” είναι ίσως το ωραιότερο πράγμα που έχω κάνει. Είναι ωραίο το σενάριο, οι συντελεστές. Γίνεται μία δουλειά που εγώ το καταλαβαίνω γιατί την βλέπω ενώ δεν έχω δει ποτέ. Κάνω 10 ώρες γύρισμα και φεύγω ξεκούραστος. Ο κόσμος λέει ακραία πράγματα, ακραία καλά δηλαδή. Αρέσει πολύ στον κόσμο, είναι πολύ σημερινό», ανέφερε.

Ο Θεολόγος, ο Καζαντίδης και το ρεμπέτικο

»Για μένα η λέξη “δάσκαλος” μετά τη λέξη “μάνα” είναι η αγαπημένη μου γιατί από παιδί με συγκινούσε. Το να ξέρεις κάτι και το δείχνεις κάπου αλλού. Είχα δάσκαλο στο δημοτικό που τον βλέπω ακόμη, τον κ. Ζωγράφο, ήταν ο πιο αγαπημένος μου δάσκαλο. Είναι σπάνιο να πετύχεις καλό δάσκαλο στα δημόσια σχολεία. Είχαμε και έναν θεολόγο, μας μιλούσε για τον Καζαντζίδη, το ρεμπέτικο, για γκόμενες. Μας άνοιξε δρόμους, μας έμαθε να κάνουμε εκθέσεις, πολύ σπουδαίος άνθρωπος», συνέχισε.

«Είπαμε να κάνουμε ένα μεγάλο γλέντι σαν το “Στην υγειά μας”»

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο νέο πρόγραμμα που ετοιμάζει με την ΕΡΤ που θα μοιάζει με την πολύχρονη εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

«Ετοιμάζω με την ΕΡΤ ένα εορταστικό. Είπαμε να κάνουμε ένα μεγάλο γλέντι σαν το “Στην υγειά μας”. Θα είναι σαν αποχαιρετιστήριο γιατί έγιναν λίγο απότομα τα πράγματα. Λείπει πολύ στον κόσμο και όταν με ρωτάνε πότε θα ξαναγίνει, τους λέω “ποτέ”. Εμένα τώρα ο στόχος μου είναι η υποκριτική. Δεν μου λείπει εμένα γιατί έχω φυλακίσει μέσα μου πολύ σπουδαίες στιγμές που δεν μου λείπει. Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος, με ενδιαφέρει τι λένε 5 άνθρωποι που με ενδιαφέρει η γνώμη τους. Έζησα τόσα σπουδαία πράγματα, που γνώρισα τόσους σπουδαίους ανθρώπους που θα είναι για πάντα προίκα μου».

Διαβάστε επίσης:

Σπύρος Μπιμπίλας: «Κάποιοι συνάδελφοι προσπαθούν να ξεπλύνουν το βάρος των καταγγελιών»

Θοδωρής Αθερίδης: «Aν υπήρχαν τα αντικαταθλιπτικά όταν πάθαινα τις κρίσεις πανικού, δεν θα είχα γίνει αλκοολικός» (Videos)

Ελεονώρα Μελέτη: «Έσπασε η φωνή» της όταν μίλησε για τη λεκτική κακοποίηση που δεχόταν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 25.05.2024 15:45