search
ΤΡΙΤΗ 28.05.2024 22:33
MENU CLOSE

Διάλειμμα από την υποκριτική για τον κινηματογραφικό Θωρ – Έχει γενετική προδιάθεση να αναπτύξει Αλτσχάιμερ (Photos/Video)

21.11.2022 19:27
thor-12-new

Το Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel έχει καταφέρει να εκτοξεύσει αρκετούς ηθοποιούς στα αστέρια και ο Κρις Χέμσγουορθ είναι ένας από αυτούς. 

Η πρώτη ταινία Thor από το 2011 εκτίναξε την καριέρα του, σε σημείο που απέκτησε ένα νέο franchise δράσης με τη μορφή του Extraction του Netflix και της πρόσφατη σειράς στο Disney+, Limitless .

Το Limitless έκανε πρόσφατα πρεμιέρα και κατά τη διάρκεια του τέταρτου επεισοδίου ο Χέμσγουορθ έμαθε ότι έχει μια «ισχυρή» γενετική προδιάθεση να αναπτύξει τη νόσο του Αλτσχάιμερ καθώς μεγαλώνει. Και οι δύο γονείς του έχουν το γονίδιο APOE4, το οποίο λέγεται ότι οδηγεί σε αυξημένο κίνδυνο της νόσου της απώλειας μνήμης. Ως αποτέλεσμα, ανακοίνωσε μια σύντομη αποχώρηση από την υποκριτική για να περάσει χρόνο με τη σύζυγό του Έλσα Πατάκι και τα τρία παιδιά τους.

«Πραγματικά μου προκάλεσε το να θέλω να πάρω λίγο χρόνο», είπε ο Χέμσγουορθ στο Vanity Fair.

«Και από τότε που τελειώσαμε τα γυρίσματα, ολοκληρώνω τα πράγματα για τα οποία είχα ήδη συμβόλαιο να κάνω. […] Θα πάω σπίτι και θα έχω ελεύθερο χρόνο και θα εστιάσω στα απλά. Να είμαι με τα παιδιά, να είμαι με τη γυναίκα μου». 

Ο Χέμσγουορθ απάντησε και στην ερώτηση για την πιθανότητα να επιστρέψει ως Thor στο μέλλον. Αφού είπε αρχικά ότι «Είμαι ανοιχτός σε αυτό εάν υπάρξει συνέχεια», μετά θέλοντας να γίνει πιο συγκεκριμένος είπε πως δεν θα είχε πρόβλήμα αν αυτό το πιθανό Thor 5 ήταν το τελευταίο του. «Μάλλον θα έπρεπε να κλείσουμε το συγκεκριμένο βιβλίο».

Ένας από τους μελλοντικούς του ρόλους είναι στο Furiosa του Τζορτζ Μίλερ, το prequel για την ταινία Mad Max: Fury Road. Τα σχόλιά του σχετικά με τη συνεργασία με τον Μίλερ, τον οποίο περιέγραψε ως «μια ιδιοφυΐα, αλλά όχι τον τρελό τύπο», ενδεχομένως να δείχνει τι θέλει να κάνει ο Αυστραλός για το υπόλοιπο της καριέρας του στην υποκριτική. «Είπα στον ατζέντη μου: “Εκεί θέλω να δουλέψω, με κάποιον που είναι ευγενικός και συνεργάσιμος και ενδιαφέρον». […] Αυτός που γνωρίζει πολύ καλά πώς η ενέργειά του επηρεάζει τους άλλους…και επιλέγει να είναι μια θετική εμπειρία. Όλο το συνεργείο, όλοι είναι σε καλύτερη διάθεση. Με μπερδεύει που κάποιοι άνθρωποι σε αυτή τη θέση δεν το καταλαβαίνουν αυτό».

Διαβάστε επίσης:

Αλεξάνδρα Παντελάκη: Στο «Ευτυχισμένοι Μαζί» έπαιρνα 4.000 ευρώ σε μία μέρα

Jason David Frank: Πέθανε σε ηλικία 49 ετών ο πράσινος Power Ranger – Αναφορές για αυτοκτονία

Δήμητρα Παπαδήμα: «Έχω μετανιώσει για ρόλο που έπαιξα – Έχω πάρει 10.000 ευρώ για guest εμφάνιση» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 28.05.2024 22:32