search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 05:35
MENU CLOSE

Δήμητρα Παπαδήμα: «Έχω μετανιώσει για ρόλο που έπαιξα – Έχω πάρει 10.000 ευρώ για guest εμφάνιση» (Video)

21.11.2022 14:22
dimitra-papadima-new

Στον σύζυγό της, Γιάννη Μποσταντζόγλου, την κόρη τους, Θαλασσινή, αλλά και στις υψηλές αμοιβές που έχει πάρει στην τηλεόραση κατά το παρελθόν αναφέρθηκε η Δήμητρα Παπαδήμα.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα», η ηθοποιός αποκάλυψε-μεταξύ άλλων- πως έχει πάρει 10.000 ευρώ για μια γκεστ εμφάνιση.

«Έχω μετανιώσει για ρόλο που είπα ναι, έπαιξα και ήταν μια βλακεία. Πληρώθηκα πολύ καλά από την τηλεόραση. Πριν από πάρα πολλά χρόνια είχα πάρει 10.000 ευρώ για μια γκεστ εμφάνιση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Με τον Γιάννη είμαστε 30 χρόνια μαζί. Το μυστικό του γάμου μας είναι ότι είμαστε και οι δύο κατά βάθος δύο μωρά παιδιά. Κι εγώ βαριέμαι που τον βλέπω τον Γιάννη κι αυτός βαριέται που με βλέπει, αλλά το διακωμωδούμε. Έχω πει άπειρες φορές “τέλος” στη σχέση μας, ο Γιάννης δεν το λέει. Όταν η Θαλασσινή τελείωσε το Πάντειο πανεπιστήμιο, μου είπε ότι θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική. Η κόρη μας είναι κλειστός χαρακτήρας, σαν τον πατέρα της» είπε στη συνέχεια, μιλώντας για τον γάμο της με τον ηθοποιό. 

Διαβάστε επίσης:

Σταμάτης Γονίδης: Έκανε συνεργασία με τον γιο του θρυλικού Μπομπ Μάρλεϊ (Video/Photo)

Ελένη Ράντου: Η απειλή που δέχτηκε από διευθυντή καναλιού (Video)

«Βολές» Μικρούτσικου για Παπανώτα: «Δεν μπορεί να το παίζει τζόβενο και να λέει εμένα συνταξιούχο» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06