search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 05:47
MENU CLOSE

Δήμητρα Παπαδήμα: «Δε θέλει η μάνα μου να εμβολιαστεί στα 86 της – Ας πάρουν το κατοστάρικο» (Video)

16.02.2022 14:40
dimitra-papadima-new

Την αντίθεσή της με το πρόστιμο των 100 ευρώ από ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών εξέφρασε η Δήμητρα Παπαδήμα.

Καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό, η ηθοποιός επισήμανε ότι αν πραγματικά η κυβέρνηση ενδιαφέρεται για τους ηλικιωμένους τότε θα ήταν καλύτερο να τους εξασφαλίσει οικονομικά κάποια από τα έξοδά τους.

«Το αισθάνομαι ένα στημένο πράγμα όλο αυτό για τα οικονομικά συμφέροντα. Δεν έχω εμβολιαστεί. Έχω αντιστροφή τύπου λευκά ερυθρά, έχω ρωτήσεις τρεις γιατρούς και έχω πάρει τρεις διαφορετικές γνώμες. Έχει εμβολιαστεί το παιδί μου και έφτασα 22 πίεση από τον φόβο μου, έχει εμβολιαστεί ο Γιάννης, όλη μου η οικογένεια.

Το φασιστικό μέτρο, τα 100 ευρώ που πρέπει να παίρνουν από τους μη εμβολιασμένους. Εμένα μετά τα 60 ας το παίρνουν, αλλά να το παίρνουν από ηλικιωμένους 80 και πάνω οι οποίοι έχουν ζήσει πολέμους, έχουν πρηστεί οι κοιλιές τους και λέω για συγκεκριμένο μου άτομο, τη μάνα μου.

Σε αυτούς τους ανθρώπους που δεν τους έχουμε σε επαφή με κανέναν, τους πάμε το φαγητό απέξω σαν τα σκυλάκια. Δεν θέλει η μάνα μου να εμβολιαστεί στα 86 της, δεν το κατάλαβα δηλαδή. Ας πάρουν το κατοστάρικο», είπε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Ζαφείρης Μελάς στον Αρναούτογλου: «Πελάτης με χαστούκισε πάνω στην πίστα» (Video)

The Tinder Swindler: Ο Έλληνας δικηγόρος, η βίλα στην Εκάλη, τα παπούτσια των 1.000 ευρώ και οι αγωγές κατά των θυμάτων (Video)

Νατάσα Μποφίλιου: «Έχω υποστεί σωματική κακοποίηση στη δουλειά – Ήταν επίθεση» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06