search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 23:18
MENU CLOSE

Κατάληψη σε σχολείο στα Άνω Λιόσια για σεξουαλική παρενόχληση σε 16χρονη μαθήτρια από καθηγητή

21.11.2022 17:13
sxoleio_new

Κατάληψη βρίσκεται σε εξέλιξη από μαθητές στο 1ο Λύκειο Άνω Λιοσίων που διαμαρτύρονται για σεξουαλική παρενόχληση σε 16χρονη μαθήτρια από καθηγητή της, σύμφωνα με καταγγελία της ίδιας. Σύμφωνα με συμμαθήτριές της η 16χρονη είχε μιλήσει σε καθηγητές της πριν από δυο μήνες.

Όπως αναφέρει το doxthi.gr, η κοπέλα πήγαινε στο γραφείο του εκπαιδευτικού κάθε φορά που δεν αισθανόταν καλά, καθώς διακατεχόταν από κρίσεις πανικού. Εκεί, σύμφωνα με την καταγγελία της, τη χάιδευε στους ώμους, την αγκάλιαζε και την έπιανε από τη μέση με αποτέλεσμα να αισθάνεται άβολα. Παράλληλα, καταγγέλλει ότι της έστελνε μηνύματα στο κινητό της, ζητώντας να τη συναντήσει εκτός σχολείου,

Τα παιδιά ζητούν την κίνηση των διαδικασιών για να διαλευκανθεί η υπόθεση, επικαλούμενα τόσο την βοήθεια της Υπουργού Παιδείας, όσο και της Διευθύντριας Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής, της διοίκηση του Δήμου, αλλά και των τοπικών μέσων.

Διαβάστε επίσης:

Αιχμές ΑΔΑΕ για το νομοσχέδιο για την ΕΥΠ – «Ανεπαρκείς οι εγγυήσεις διαφάνειας»

Πάτρα: Eλεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 70χρονος που έσερνε το σκύλο του με το αυτοκίνητο

Ρόδος: «Δεν με άφηνε να κοιμηθώ» – Σοκάρει η οικιακή βοηθός που έπνιξε την ηλικιωμένη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 23:16