search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 21:22
MENU CLOSE

Λιάγκας για πατέρα Αντώνιο: «Εδώ και 3-4 μέρες κρύβεσαι και δεν σηκώνεις τηλέφωνα – Δεν έπεσα από τα σύννεφα όπως όλη η Ελλάδα» (Video)

21.11.2022 13:23
liagkas-pateras_antonios-new

Προσωπική αναφορά στον πατέρα Αντώνιο έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά την έναρξη της εκπομπής του αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την Κιβωτό του Κόσμου.

Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής θελησε να γνωστοποιήσει ότι παρά το γεγονός ότι οι δυο τους είχαν συνομιλήσει αρκετές φορές κατά το παρελθόν, ο πατέρας Αντώνιος τις τελευταίες ημέρες «κρύβεται» και δεν απαντά στα τηλέφωνα, ενώ αναφερόμενος στις καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο Γιώργος Λιάγκας επισημαίνει ότι ο ίδιος «δεν πέφτει από τα σύννεφα»

«Εγώ σήμερα θα διατυπώσω στον πατέρα Αντώνιο καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής πάρα πολλά ερωτήματα» είπε στην έναρξή του ο παρουσιαστής και πρόσθεσε: «Γνωριζόμαστε χρόνια, από τότε που μ’ έπαιρνες προσωπικά εσύ τηλέφωνο να έρθω να καλύψω ως νεαρός ρεπόρτερ τότε στο Alter που έπαιζες μπάσκετ με παιδάκια μέχρι το τηλεφώνημά σου πριν 2-3 χρόνια, όταν ήρθα ως κεντρικός παρουσιαστής στα εγκαίνια της νέας μονάδας στον Κολωνό».

Διατηρώντας τον προσωπικό και έντονο τόνο, ο παρουσιαστής απευθυνόμενος στον πατέρα Αντώνιο είπε: «Λυπάμαι που εδώ και 3-4 μέρες κρύβεσαι και δεν σηκώνεις και τα τηλέφωνα. Αλλάζουν οι άνθρωποι, τους αλλάζουν οι καταστάσεις. Κάτι είχαμε καταλάβει. Για να μην πέφτουμε απ’ τα σύννεφα, διότι εγώ δεν έπεσα από τα σύννεφα όπως όλη η Ελλάδα. Αλλά αν δεν έχουμε αποδείξεις και τεκμήρια, καταλαβαίνουμε αλλαγές συμπεριφορών και γι’ αυτό θα μιλήσω κι εγώ σήμερα».

Τέλος, ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησε σε αποκαλύψεις γύρω από την πολύκροτη υπόθεση, ενώ σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Τάσος Τεργιάκης, ένα κορυφαίο στέλεχος της ΜΚΟ αναμένεται να κληθεί για ανωμοτί κατάθεση μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για την Κιβωτό

Τέλος, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι υπάρχει καταγγελία ότι κορυφαίο στέλεχος της δομής είχε σεξουαλική επαφή με νυν 19χρονο και τότε ανήλικο.

«Έπιασε τα γεννητικά του όργανα μέσα στο μπάνιο, ωραίο το βραδινό μπάνιο; Τι δουλειά έχει ένα κορυφαίο στέλεχος μίας τέτοιας δομής να πάει για βραδινό μπάνιο; Τι είναι; Εκδρομή πενταήμερη; Τι πράγματα είναι αυτά;

Θα πω και κάτι ακόμα, για να το καταλάβετε. Το κορυφαίο στέλεχος με τον νυν 19χρονο καταγγέλλεται ότι είχε σεξουαλική επαφή. Δεν μιλάμε για ασέλγεια. Η ασέλγεια είναι «πιάνω τα γεννητικά όργανα στο μαγιό», υπάρχει κατάθεση που μιλάει για σεξουαλική επαφή. Ξεκάθαρα.

Να το πω για πρώτη φορά, σεξουαλική επαφή του κορυφαίου στελέχους της δομής με τον νυν 19χρονο, τότε ανήλικο. Όταν έρχεσαι σε σεξουαλική επαφή με ανήλικο… Και μην ξεκινήσουμε, αν φτάσουμε στη Δικαιοσύνη, αν υπήρχε ή όχι συναίνεση… Ήταν 15,5 ετών -16 χρονών, μην πω τώρα σε ποιον αναφέρομαι…» είπε ο παρουσιαστής.

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ στην Εύβοια: Άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα σε δεξαμενή (Photos)

Πάτρα: Παιδί κοιμόταν στο κρύο στα σκαλιά θεάτρου – Η χαρά του όταν φόρεσε… κάλτσες!

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης – Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες από την Τρίτη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 21:22