search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:22
MENU CLOSE

Serial killer στη Ρόδο: Άλλους τρεις φόνους και μία απόπειρα δολοφονίας ομολόγησε η οικιακή βοηθός που έπνιξε την ηλικιωμένη

21.11.2022 19:29
rodos-dolofonia-1-new

Ραγδαίες εξελίξεις μετά τη δολοφονία της ηλικιωμένης στη Ρόδο με την 45χρονη οικιακή βοηθό που έπνιξε την 75χρονη την οποία φρόντιζε, να αποκαλύπτει ότι έχει σκοτώσει άλλα τρία άτομα και ότι αποπειράθηκε να πνίξει και το παιδί της!

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της 45χρονης πρόκειται για τρεις περιπτώσεις ηλικιωμένων γυναικών, ο θάνατος των οποίων δηλώθηκε ως αιφνίδιος. Τους ανθρώπους αυτούς φρόντιζε η 45χρονη η οποία και ισχυρίζεται ότι ευθύνεται για το θάνατο τους.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, στο πλαίσιο της προανάκρισης, η 45χρονη η συλληφθείσα αναφέρθηκε στη δολοφονία μίας γυναίκας που φρόντιζε το 2011 στη Λέρο και σε άλλες δύο ηλικιωμένες που πρόσεχε το τρέχον έτος στη Ρόδο. Η μία εξ αυτών των γυναικών απεβίωσε τον Ιανουάριο του 2022 και διέμενε στην πόλη της Ρόδου και η δεύτερη τον Μάρτιο του 2022 και διέμενε στο Φαληράκι. Εξεταζόμενη από τους αστυνομικούς η 45χρονη φέρεται να έδωσε αρκετές λεπτομέρειες αναφορικά με τον τρόπο τέλεσης των εγκλημάτων αυτών.

Ειδικότερα, σε ότι αφορά την περίπτωση της Λέρου, η ηλικιωμένη είχε διαβήτη και η 45χρονη φέρεται, όπως δηλώνει, να της έδωσε ποσότητα ζάχαρης ή μέλι με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η υγεία της και τελικά να πεθάνει την επόμενη ημέρα. Αναφορικά με τις περιπτώσεις της Ρόδου, στην πρώτη ηλικιωμένη δηλώνει ότι της χορήγησε φάρμακα με μία σύριγγα και στη δεύτερη ότι την ξυλοκόπησε άγρια.

Επίσης είπε στους αστυνομικούς οι οποίοι την άκουγαν έκπληκτοι, να ομολογεί ότι αποπειράθηκε να σκοτώσει το τότε ενός έτους παιδί της, πνίγοντάς το με ζώνη, χωρίς ευτυχώς να τα καταφέρει, πριν από είκοσι χρόνια. Αμέσως μετά το περιστατικό αυτό η 45χρονη είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική, ενώ ακολούθησαν και άλλοι εγκλεισμοί της.

Το γεγονός της μαρτυρίας αντιμετωπίζεται από τους αξιωματικούς της Ασφάλειας Ρόδου με ιδιαίτερη προσοχή, όπως αναφέρει η «Ροδιακή», καθώς η 45χρονη, πάσχει από ψυχικό νόσημα και μάλιστα είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε κρατικό ίδρυμα, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η περίπτωσή της.

Σε κάθε περίπτωση, ο αρμόδιος εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου, στα χέρια του οποίου θα σταλεί το πρωί η δικογραφία, αναμένεται να αποφασίσει πως θα εξελιχθούν οι έρευνες αυτές, για να επιβεβαιωθεί αν η 45χρονη λέει αλήθεια για τα όσα φέρεται να έχει καταθέσει.

Εντωμεταξύ, συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι στη Ρόδο με τη δολοφονία της κατάκοιτης ηλικιωμένης στις Καλυθιές.

Η οικιακή βοηθός που φρόντιζε την ηλικιωμένη, η οποία αντιμετώπιζε ψυχολογικά και κινητικά προβλήματα και δεν ήταν αυτοεξυπηρετούμενη, τηλεφώνησε στις 08:25 το πρωί στους αστυνομικούς λέγοντάς τους «Ελάτε γιατί την έπνιξα».

Αμεσως έσπευσαν στο σημείο οι αστυνομικοί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου βρήκε την 75χρονη γυναίκα στο κρεβάτι και προσπάθησε να την επαναφέρει καθώς μέχρι εκείνη την ώρα είχε ισχνό σφιγμό, ωστόσο παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ανθρώπων του ΕΚΑΒ, αυτό δεν κατέστη δυνατό και τελικά λίγη ώρα αργότερα πιστοποίησαν τον θάνατό της.

Η 45χρονη γυναίκα, που έπνιξε την ηλικιωμένη με μαξιλάρι, αφού τηλεφώνησε στο “100” και δήλωσε ότι δολοφόνησε την ηλικιωμένη γυναίκα, παρέμενε στο σημείο, και συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Διαβάστε επίσης:

Κατάληψη σε σχολείο στα Άνω Λιόσια για σεξουαλική παρενόχληση σε 16χρονη μαθήτρια από καθηγητή

Αιχμές ΑΔΑΕ για το νομοσχέδιο για την ΕΥΠ – «Ανεπαρκείς οι εγγυήσεις διαφάνειας»

Κιβωτός του Κόσμου: Η χήρα του Καρέλια για τη δωρεά ακινήτου – Το… αρχαίο θέατρο και τα παπούτσια νούμερο 45

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:21