search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 20:55
MENU CLOSE

Άννα Βίσση: Χορεύει τσιφτετέλι και γίνεται viral! (Video)

22.11.2022 11:56
vissi-tsifteteli-new

Ένα μοναδικό τσιφτετέλι στο κοινό της χάρισε η Άννα Βίσση με τους θαυμαστές -ακόμα και οι μουσικοί της- να μη μπορούν να πάρουν τα μάτια τους από πάνω της.

Η τραγουδίστρια λικνίστηκε στη σκηνή του «Barbarella Live Party», καταχειροκροτήθηκε και αποθεώθηκε, ενώ το σχετικό βίντεο αναρτήθηκε στο TikTok.

@olinageorgiadou Wait for it… 👀 😂 ❤️ #annavissi #annavissiofficial #skg #thessaloniki #fyp #μπεςφοργιουγαμω #dancingqueen #μπεσφοργιουκαλομου #thelook #trending#waitforit @annavissiofficial ♬ πρωτότυπος ήχος – Olina Georgiadou

Μετά από την καλοκαιρινή της επιτυχημένη περιοδεία, που ξεκίνησε από Αυστραλία, Αμερική Ελλάδα και Κύπρο μετρώντας περισσότερες από 50 συναυλίες, η τραγουδίστρια επανήλθε στη βάση της και στη Θεσσαλονίκη. 

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Αντουλινάκη: «Δεν θέλω να συνεργαστώ με τον Γιώργο Κιμούλη γιατί θέλω να περνάω καλά στις δουλειές μου» (Video)

Γιώργος Χριστοδούλου για Λέχου-Κιμούλη: «Όταν γίνονταν τα πράγματα αυτά, δεν είχε κανείς την τσίπα να βγει και να το πει εκείνη τη στιγμή;» (Video)

Έλτον Τζον: Το μουσικό «αντίο» και το ντουέτο με τη Ντούα Λίπα – Αποθεώθηκε ο τραγουδιστής στην αποχαιρετιστήρια συναυλία του (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 20:55