search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 00:35
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Οι «πρωτοεμφανιζόμενοι» – Γνωστά στελέχη που θα δώσουν για πρώτη φορά τη «μάχη του σταυρού»  

22.11.2022 06:00
pasok_new

Στην Κεντρική Επιτροπή (πιθανή ημερομηνία 10-11 Δεκεμβρίου) του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να ανακοινωθούν οι τομεάρχες και τα ψηφοδέλτια.

Το μεγαλύτερο μέρος των ψηφοδελτίων έχει ολοκληρωθεί με τον επικεφαλής της επιτροπής ψηφοδελτίων Βαγγέλη Αργύρη να λέει στους συνομιλητές του ότι έχει δημιουργήσει άκρως ανταγωνιστικές λίστες, πράγμα το οποίο ζήτησε και ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Οι υποψήφιοι βουλευτές είναι πολίτες με μεταπτυχιακούς ή και διδακτορικούς τίτλους, επιτυχημένοι επαγγελματίες και πρόσωπα καταξιωμένα στις τοπικές κοινωνίες. Πολλοί από αυτούς θα δώσουν τη μάχη για πρώτη φορά. Μεταξύ άλλων για πρώτη φορά δίνουν τη μάχη του σταυρού η δικηγόρος Ρωξάνη Μπέη στην Α’ Αθηνών, ο δικηγόρος Πάνος Γκανιάτσος στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, ο πρώην Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης στον Νότιο Τομέα της Αθήνας, η Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου Αναστασία Σιμητροπούλου επίσης στον Νότιο Τομέα της Αθήνας.

Για πρώτη φορά υποψήφιος για την Βουλή θα είναι ο πρώην Δήμαρχος Αθηναίων (μετά την παραίτηση Καμίνη) Ηρακλής Δρούλιας και ο πρώην Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μανώλης Χριστοδουλάκης. Ο Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Θανάσης Γλαβίνας επίσης θα είναι υποψήφιος για πρώτη φορά στην Β’ Θεσσαλονίκης. Στην Λακωνία θα είναι υποψήφια η δικηγόρος Νάγια Γρηγοράκου (κόρη του πρώην Υπουργού Λεωνίδα Γρηγοράκου).

Υ.Γ: Σύμφωνα με πληροφορίες η πρώην Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Ζέφη Δημαδάμα δε θα είναι υποψήφια.

Διαβάστε επίσης:

«Ξόρκισε» την «προδοσία» η κυβέρνηση

ΠΑΣΟΚ: Η απάντηση στον Μητσοτάκη για παρακολουθήσεις και αλλαγές στην ΕΥΠ – Τι σχεδιάζουν Ανδρουλάκης και Αλιβιζάτος

Μητσοτάκης: Τα πρόσωπα που εμπιστεύεται – Ποιοι είναι πλέον στον σκληρό πυρήνα του Μαξίμου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 00:25